Miért szavazol a fideszre? Vagy ha nem szavazol a fideszre, akkor miért nem?
Figyelt kérdés
Én például azért húzom be az X-et Orbánékra, mert a baloldali ellenzék vállalhatatlan. Főleg, hogy a Gyurcsány család még mindig ott van. 2010 előtt sokkal rosszabbul éltem. Nem akarom őket újra hatalmon látni. Meg a menekültekből se kérek.
Tudom, hogy a fidesz korrupt, de legalább eldöcög az ország valahogy, és ezt nem szélbalos ideológia mentén teszik.
Szóval nekem ők a kisebbig rossz.
2024. jan. 21. 23:42
11/12 anonim válasza:
Sok boldogságot neked kérdező, ott azzal a szerinted kisebbik rossz kormánnyal! Észre ne vedd, hogy lassan a keleti vendégmunkásokkal fog "versenyezni" a fizetésed és nem nyugati bérekhez fog felzárkózni. Nem lényeg, ismét szavazzátok meg Orbánt, hiszen csak ő véd meg titeket a nemváltó óvodásoktól. Röhej! Vagy inkább totál szánalom? Én ebből nem kértem, ezért 3 éve kijöttem Ausztriába melózni, úgy érzem így is túl sokáig vártam. Csak hogy tudd, tavaly rekordot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma. Szetinted ez miért lehet? Ja tudom, nem is igaz, csak gyurcsányista propaganda az egész. Ahaa... Édesanyám rossz egészségi állapota az egyetlen indok, ami miatt hazajárok, különben meghagynám nektek azt a szép országot, amit a Fidesz épített, ilyen egyétek meg amit főztetek alapon.
12/12 Chris88 válasza:
"Sok a patkány Magyarországon."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!