Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavazol a fideszre?...

Miért szavazol a fideszre? Vagy ha nem szavazol a fideszre, akkor miért nem?

Figyelt kérdés

Én például azért húzom be az X-et Orbánékra, mert a baloldali ellenzék vállalhatatlan. Főleg, hogy a Gyurcsány család még mindig ott van. 2010 előtt sokkal rosszabbul éltem. Nem akarom őket újra hatalmon látni. Meg a menekültekből se kérek.

Tudom, hogy a fidesz korrupt, de legalább eldöcög az ország valahogy, és ezt nem szélbalos ideológia mentén teszik.

Szóval nekem ők a kisebbig rossz.

2024. jan. 21. 23:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Gratulálok! Ez kb. a 115934. ilyen kérdés, feltétlen ki kellett írni.
2024. jan. 22. 00:11
 2/12 Justinianus ***** válasza:
43%
Mondjuk egy szíriai migráns egy egyhetes intenzív nyelvtanfolyam után tisztában lenne vele, hogy a "kisebbik"-et legfeljebb a gyogyóban írják "kisebbig"-nek... :)
2024. jan. 22. 02:14
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Classic, baloldali embernek tartom magam, liberális vagyok. Sosem szavaznék olyan pártra, aki az én értékeimet eredendő bűnnek tartja.
2024. jan. 22. 05:18
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
A véleményedet miért kérdésnek álcázod?
2024. jan. 22. 05:18
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
Nincs alternatívája a kormánypártnak.Az ellenzék bohócokból áll,csődbe vinnék az országunkat,aztán kezdhetnénk mindent elölről.
2024. jan. 22. 06:09
 6/12 anonim ***** válasza:
13%
Azért nem, mert a nyugati multik érdekeit képviselik a magyar érdekekkel szemben.
2024. jan. 22. 08:04
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

#6 - Relativizáljunk. A nyugati multik bőven a magyarországi iparági átlagok felett fizetnek mindenhol, trükközés nélkül, 100%-ra bejelentve.

Most tegyük a mérleg másik oldalára az állami támogatással induló mérgező keleti akkugyárakat, ahol éhbérért akarnak importált anyagokból importált licenszekre importált munkaerővel dolgozni.

Hát nem is tudom, talán a nyugati multi érdeke jobban egybevág a magyar érdekkel, ami a jó fizu, kényelmes munkahely. Én legalábbis jobbszeretek nyugodt anyagi helyzetben, kényelmes irodában, nem megszakadva dolgozni. De lehet, hogy emiatt labanc vagyok, mert az igazi kuruc az akkugyárban robotol?

2024. jan. 22. 10:59
 8/12 anonim ***** válasza:
6/7 anonim Azért a jelenlegi kormány ingyen területekkel, adókedvezményekkel, különböző támogatásokkal, forintrontásokkal támogatja a multikat. Különben meg nem lennének itt a multik, hány 10 ezer munkanélküli lenne? A multi meg kormánytól függetlenül, nem kapja meg a támogatásokat, köszöni és tovább áll.
2024. jan. 22. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem az én érdekeimet képviseli!

* A munkavállalók beszéljék meg a munkaadóval (Covid)

* 400 túlóra

* Ingatlanárak az egekben (Csok és társai)

* Schadl ügy

* Fidesz és a haverok (€)

* Kórházi várólisták

* Gyenge Forint árfolyam

* Fizetések, bérek = 0 balkáni, de EU-s árak vannak vagy drágább. EU-s állampolgárként elvárom EU-s bért! A Fidesz az EU-s minimálbért leszavazta!

Nagyon hosszú a lista.

Tegyenek rendet! Mert nagy a kuplejár!

2024. jan. 22. 11:42
 10/12 anonim ***** válasza:

#7 Ki beszélt itt az akkugyárakról?

#8 Ha a kormány a magyar kkv-ket támogatná a multik helyett, akkor ugyanúgy lennének munkahelyek, csak a munkáltatók nagyobb hányada lenne magyar, így a céges bevételek nagyobb része maradna itthon.

2024. jan. 22. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!