Miért szavazol a fideszre? Vagy ha nem szavazol a fideszre, akkor miért nem?
Én például azért húzom be az X-et Orbánékra, mert a baloldali ellenzék vállalhatatlan. Főleg, hogy a Gyurcsány család még mindig ott van. 2010 előtt sokkal rosszabbul éltem. Nem akarom őket újra hatalmon látni. Meg a menekültekből se kérek.
Tudom, hogy a fidesz korrupt, de legalább eldöcög az ország valahogy, és ezt nem szélbalos ideológia mentén teszik.
Szóval nekem ők a kisebbig rossz.
#6 - Relativizáljunk. A nyugati multik bőven a magyarországi iparági átlagok felett fizetnek mindenhol, trükközés nélkül, 100%-ra bejelentve.
Most tegyük a mérleg másik oldalára az állami támogatással induló mérgező keleti akkugyárakat, ahol éhbérért akarnak importált anyagokból importált licenszekre importált munkaerővel dolgozni.
Hát nem is tudom, talán a nyugati multi érdeke jobban egybevág a magyar érdekkel, ami a jó fizu, kényelmes munkahely. Én legalábbis jobbszeretek nyugodt anyagi helyzetben, kényelmes irodában, nem megszakadva dolgozni. De lehet, hogy emiatt labanc vagyok, mert az igazi kuruc az akkugyárban robotol?
Nem az én érdekeimet képviseli!
* A munkavállalók beszéljék meg a munkaadóval (Covid)
* 400 túlóra
* Ingatlanárak az egekben (Csok és társai)
* Schadl ügy
* Fidesz és a haverok (€)
* Kórházi várólisták
* Gyenge Forint árfolyam
* Fizetések, bérek = 0 balkáni, de EU-s árak vannak vagy drágább. EU-s állampolgárként elvárom EU-s bért! A Fidesz az EU-s minimálbért leszavazta!
Nagyon hosszú a lista.
Tegyenek rendet! Mert nagy a kuplejár!
#7 Ki beszélt itt az akkugyárakról?
#8 Ha a kormány a magyar kkv-ket támogatná a multik helyett, akkor ugyanúgy lennének munkahelyek, csak a munkáltatók nagyobb hányada lenne magyar, így a céges bevételek nagyobb része maradna itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!