Aki a FIDESZ-re szavazott. Szavazna újra rájuk?
#1 Nemcsak a Fidesz és a baloldal közül lehet választani.
Én 2006-ban még a Fideszre szavaztam, de kiábrándultam belőlük, mert pontosan ugyanazt csinálják, mint a komcsik. Lopnak, hazudoznak, benyalnak a külföldi multiknak, csak a magyar emberek érdekeit nem nézik.
Az ország már tönkre van vágva. Sajnálom hogy így kell megtudnod.
Természetesen. Ha Gyurcsány lenne hatalmon akkor magas lenne az infláció és tönkrement volna az oktatás, illetve az egészségügy. Sőt a forint is gyenge lenne, az ő idején 250 ft egy euró, most biztos elérné a 300-at is.
Gyurcsány egy vérbeli komcsi, az Orosz-Ukrán háborúban biztosan a ruszkik seggét nyalná!
Nincs annyi fideszes ezen az oldalon, ahányan a nemre nyomtak xd
Egyébként tavaly azt mondta főpolgármester úr a telexnek, hogy nem biztos, hogy rosszul döntöttek a választók áprilisban. Mondta ezt úgy, hogy ráköltötték a sok pénzt, beindították a kampányt, elment vitatkozni az RTL-be, végigcsinálta a dolgot, majd hátralépett az utolsó percben. Most akkor mit mondjak erre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!