Magyarországon a jólétet csökkentő intézkedések miatt, miért nem voltak tüntetések,de jelentéktelen dolgok miatt meg miért vannak?
Amikor 2009-nem ÁFÁT felemelte 25 százalékra az MSZP kormány->senki sem tiltakozott, nem voltak tüntetések, nem bénult meg a főváros.
Amikor elvették a 13-14. havi nyugdíjakat, fizetéseket, akkor is kuss volt
Utána, meg a Fidesznél, amikor az amúgy is magas 25 százalékos ÁFÁ-t, 27-re, szintén minden csendben volt.
Most, amikor meg az EU egyik legdrágább üzemanyagát fizetik a magyarok az adóemelések miatt, szintén csend van.
De, az,hogy valamelyik politikus kimondja,hogy hazudott vagy az,hogy egy külföldi tulajdonú egyetemnek el kell mennie, mert megváltoztak a jogszabályok, na az fontos.Azért bezzeg kiment pár ember tüntetni.
Na, de az,hogy turkálnak a kormányok a pénztárcánkban, az mintha senkit sem érdekelne.
Nem tudom, ezt én se értem.
Felemelik a korhatárt 80 évre?
Ki nem szarja le?
Megszünteti a kormány a Ceu genderszakát?
Úristen, menjünk tüntetni!!4!4!4
2#
Elérték az ausztriai szintet, a bibi,hogy ott a bérek 3x akkorák.
Jogos-, és a jó a kérdés...
Bezzeg, ha Gyúúúrcsán lenne hatalmon...
"A mostani áremelés meg Brüsszel miatt van"
Magyarország az a hely, ahol minden rossz Brüsszel miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!