A fideszesek ezzel tisztában vannak?
Ha valaki a kormányzópártot bírálja azt azonnal hazaárulásnak könyvelik el, holott elméletileg Magyarországon nem pártállam, vagy egypárteendszer van.
Tehát ezzel kvázi azt állítják hogy Magyarországon a fidesz egybeolvadt az állammal, szóval nincs többpártrendszer.
"Ha valaki a kormányzópártot bírálja azt azonnal hazaárulásnak könyvelik el"
Például?
6-os.
Miért kéne nekem példálózni, ha kapásból meg tudod nézni bármelyik Paláver adást? Csak nem gondolod hogy majd végigszenvedem akár egynek is a végignézését a saját időmből megint, csak azért hogy utána leírhasd hogy ez csak néhány ember véleménye?
Feltételezem hogy szoktál hírtv-t nézni, ott pedig az általam említett jelenséggel eleget lehet találkozni.
7-es
Feltételezem hogy a Momentumra gondolsz, amivel annyit egyetértek, hogy jó lenne ha az európai uniós pénzek hazahozatalát nem nehezítenék meg, viszont ez az egyetlen, amiben valószínűleg egyetértünk.
Merthogy nem tiszta, mi a magyar emberek érdeke ezen kívűl. Ráadásul pont abba estél bele amiről beszéltem, ugyanis nagyon szeretik a Fideszt úgy emlegetni, mintha az egymagában Magyarország lenne. Ugyanis lehet hogy a valami a Fidesz érdeke, de az nem lesz azonnal Magyarország érdeke is. Ugyanakkor ha valaki nem akarja hogy a Fidesz érdeke teljesüljön, az azonnal hazaáruló lesz.
Ezen túl pedig ott van még az is, ha már Magyarország jelenlegi helyzetében a legfontosabb érdeket nézzük, a támogatások hazahozatalát - ezt arra alapozom hogy a gazdaságunk volt jobb helyzetben is, a támogatás mértéke pedig hatalmas - akkor sajnos a Fidesz érdeke sok magyar érdekével ütközik, ugyanis az elmúlt években sokszor tapasztalhattuk ezeknek a pénzeknek a helytelen felhasználását (víz nélküli csónakázó-tó, fa nélküli lombkornasétány, földút-avatás, stb) amelyek sajnos azt mutatják, hogy ha meg is érkezik a pénz, nem biztos hogy azzal minden magyar azonnal jól is fog járni.
És sajnos ezekre az emberekre, akik kritizálják a rendszernek a támogatásokat elosztó működését, azonnal rásütik sokan, hogy hazaáruló, a momentum miatt.
És nem, nem mondom hogy mindenkire, mindig de tényleg néha érdemes kommenteket olvasni mondjuk a Bohár Dani posztok alatt, vagy Paláverbe belehallgatni, vagy bármi ilyesmi, mert nem egyszer találkoztam már ezzel.
Aki meg példákat akar annak meg tényleg csak annyit, hogy nyissa ki a szemét, a füleit hegyezze, és tapasztalni fogja hogy miylen is a közbeszéd
"Miért kéne nekem példálózni, ha kapásból meg tudod nézni bármelyik Paláver adást?"
Láttam már Palávert, de ilyet nem láttam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!