Baloldaliak, liberálisok, ellenzékiek! Mi aggaszt titeket a legjobban?
Engem az aggaszt legjobban, hogy öregszem.
A világ összes baját elenyészőnek érzem ezen tény árnyékában.
:-)
#1 Egy kis érdekesség: Gréta is atompárti. Bírálta a németeket, amiért leálltak erről az energiaforrásról.
"A többkulcsos adózásnak nem az a lényege, hogy adózzon többet, aki tanult, vagy értékes szakmával rendelkezik, te ááááááhhhh....🤦♀️🤦♀️"
Akkor mi a lényege? Egy kulcs esetén is többet adóznak a mérnök urak. Ijesszük el őket azzal, hogy még több pénzt szedünk be tőlük?
Figyelj kérdező, szüleim gazdagok, magyar viszonylatban a gazdagok közé tartoznak. Mondjuk tettek is érte, 2002 óta csinálják a saját vállalkozásukat. Megmondta apám, ha többet kéne adóznia, akkor is gazdag lenne, szóval erről ennyit.
Szóval amelyik mérnök úr szerint az igazságos, hogy nettó 250 ezerből, ugyanúgy 16%-ot vonnak, mint nettó 800 ezerből, az nyugodtan ki is ugorhat a bugyijából ijedtében, és mehet amerre lát!
De a te nagyon éles észjárásod szerint, akkor ijesszünk el itthon minden 25 év feletti dolgozót, mert nekik kell adót fizetni, a fiatalabbaknak meg nem?
És a világbajnok ÁFA nem üldöz el senkit?
Na és hová lennének üldözve? Üzbegisztán, Kazahsztán, Oroszország, vagy épp melyik keleti jólétre gondolsz? Hisz a hanyatló nyugati országokban többkulcsos adózás zajlik, így az szóba se jöhetne.
"Adózzon még többet a tanult, értékes szakmával rendelkező ember!"
Helyette adózzon még többet a multimilliárdos, például az a bizonyos haveri kör.
"Állítsuk le Paksot!"
Inkább fejezzék végre be a bővítést ahelyett hogy ezen címszó alatt mi vagyunk az oroszok trójai falova az EU-ban.
"Túl sok a keresztény szimbólum"
Aki nem is keresztény annak az egy szimbólum sem kevés inkább sok. Helyette javasolnám a vörös csillagot narancs alapon.
"Nem támogatjuk a magyar gyűlölő ukránokat. Fegyvert, és pénzt kell nekik adni"
Dehogynem, a Viktorka szépen asszisztált is hozzá Brüsszelben, és már nálunk is gyártják az ukránok fegyvereit.
"Engem az aggaszt legjobban, hogy öregszem."
Ha hinnél az úrban ez aligha aggasztana. Tudom mert én is ilyen voltam míg nem hittem Istenben.
Na látom a 8-as válaszoló pont beszólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!