Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai modern Woke, LMBTQ...

A mai modern Woke, LMBTQ felfogás szerint azokat a férfiakat kell díjazni, akik elmenekülnek a háború elől?

Figyelt kérdés
A hivatalos nyugati álláspont szerint az illegális bevándorló férfiak jelentős része háborúk elől menekül, tehát ahelyett, hogy a saját hazáját védené és részt venne a háborúban, ahelyett elmenekül egy idegen földrészre, hogy ott letelepedjen? Az 1940-es években ezért simán akasztás járt volna. Ebben a modern világban akkor a kötelesség szegést, és a menekülést díjazzák azzal, hogy eltartják ezeket az embereket, ahelyett, hogy szankcionálnák és hazaküldenék őket?

2024. jan. 19. 00:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

De akkor gondolom szerinted a 2. magyar hadsereg katonái is akik a Donnál haltak meg, vagy szerencsésebb-szerencsétlenebb esetben mentek Szibériába a gulágokba, azok is mind megérdemlik a sorsukat, nem? Hisz önként mentek oda, illetve nem hagyták el az Országot, Ők választották ezt a sorsot. Mind megérdemli ami történ vele? Igaz? A zsidók is mind megérdemlik a gázkamra halált akik ott haltak, nem? Hisz voltak zsidók akik meg tudtak menekülni, akkor nem volt lehetetlen elmenekülni, meg már korábban is lehetett sejteni, hogy az a németül beszélő bajszos ürge mit is akar. Magukra vessenek, ha nem menekültek el. A bátrak elmenekülnek, a csicskák meg mennek a gázkamrába. Le is kéne köpni az összes Holokauszt emlékművet, hisz maguknak köszönhették az áldozatok, nem? Meg azok az Emberek is megvetendőek akik a szocializmus idején nem hagyták el az Országot, aztán el lettek víve málenkij robotra. Ők sem menekültek el az Országból, pedig volt akkor is emigráció. A Te Szüleid sem hagyták el az Országot, Ők is inkább idecsináltak Téged egy ilyen élhetetlen Országba. Ők is hibásak, meg ostobák, nem?

Aki nem menekül amint para van, az mind ostoba, és ostobaság maradni. Akkor a háború civil áldozatai, mind csak ostoba Emberek. Ukrajnában is minek sajnálni azokat akikről a hírekben írtak, hogy meghaltak rakétatámadásban. Röhögni kéne rajtuk, hogy nem hagyják el a hazájukat. Nem is kéne Nekik semmilyen segélyt meg fegyvereket küldeni. Ha harcolni akarnak, harcoljanak, minek asszisztálni ehhez és milliárdokat költeni erre? Az ukránok is tegyék le a fegyvert és mind a 40 millióan hagyják el Ukrajnát és adják át az Oroszoknak? Ezt akarjuk? Ezt akarod?

2024. jan. 19. 12:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Vagy szerinted Zelenszki-ért megéri ukránok ezreinek meghalnia? Az ukrán kormány ad annyit az ukrán lakosságnak amiért megéri az Életüket áldozni? Ha nem, akkor szerinted az lenne a bölcs, ha az összes ukrán feladná Ukrajnát és átköltözne Nyugatra, Oroszok meg legyenek a szomszédaink? Remek gondolat товарищ! Még a végén Lenin érdemrendet kapsz.
2024. jan. 19. 12:10
 13/21 anonim ***** válasza:

"A hazád, nem a kormány, a jelenlegi kormány a hazán élősködik"

Viszont a kormány nem független a hazától ilyen szempontból. Ahogy mondod pl. hogy a hazám része a szomszéd. Igen, ezen analógián elindulva, mindenki aki megválasztotta a jelenlegi kormányt, az a hazám része, vagyis a hazám többsége rendben van azzal, hogy engem árulónak kiált ki a kormány és röhög a képembe.

Szóval mégegyszer, itt a hazám az, ami ellenséges velem szemben.

"A hely ahol élsz. A Szomszédaid. A környezet. A bolt amibe minden reggel mész reggelit venni. A megszokott Életed. Te ezt mind eldobnád, ha valaki rádförmed?"

Egyrészt, ha csak ennyit ér a haza neked, akkor igen. Ez egy baromi nevetséges és kicsinyes definíció. Az életem során már volt olyan, amikor A boltba már nem jártam, hanem B boltba mentem, mert olyanok voltak az árak.

Másrészt, azzal, hogy te harcolnál, pont ezt rombolnád le. Ha harcolsz, akkor kockáztatod, hogy a szomszédodat lelövik, a házadat lebombázzák. A támadófél téged nem akar elűzni az esetek többségében, csak ő akar lenni az új élősködő kormány. Vagyis ha neked ez a hazád és ezt akarod megvédeni, akkor egy háború esetén neked nem szabad harcolnod, hogy minél kevesebb kár legyen.

"Ha a vonaton mondjuk utazol a Barátnőddel és jön egy nagyobb darab bidámbidám, aki rádförmed, hogy húzz el innen és add át Neki a helyed. Nem éreznéd Magad megalázottan?"

Ez megint más. Nagyon szar példáid vannak, látszik, hogy nem tartod nagyon semmire a hazádat. Neked annyit jelent, mint egy ülés a vonaton.

" Én szörnyen érezném Magam és szeretnék kiállni Magamért, azért a szimbolikus helyért a vonaton. Mert nem maga a hely a vonaton az amiért ölre mennék, hanem a nem is tudom... Mi lehet az?"

Az ilyen embert hívják ostobának, ezt a szót kerested, ostobaság. Ennél még az állatok is okosabbak, akik valamilyen szinten tudják mérlegelni a helyzetet és nem állnak bele felesleges harcokba.

"Ha az ellenség átlépné a határt, Ők nem csak azért jönnének, hogy kitűzzék a zászlójukat, hanem rabolni, harácsolni, lopni, sarcolni"

Pont hogy nem, mivel az nem éri meg.

Ma már túl drága a hadsereg felszerelése ahhoz képest, amit "kézben" el tudnának vinni.

Ma csak az éri meg, ha rátelepedsz az adott területre és hosszútávon ott vagy, vagyis az, amit a kormány csinál alapból.

"nem csak és kizárólag a politikusoktól vennék el azt amilyük van, hanem Tőled, meg Tőlem, meg Mindenkitől."

Kétlem, az értékeim nagy része a felhőben vannak. Tőlem nem igazán tudnak elvenni semmit, amit nem tudnék pótolni 1-2 év alatt.

"10 millió ember nem tud elmenekülni és elvinni mindenét, de ha így is tesznek, akkor az ellenség miért ne jöhetne tovább a következő országba?"

Mert a következő ország nem feltétlenül gerinctelen férgek által van vezetve?

Ahogy írtam, én azért nem harcolok, hogy ne külföldi, hanem magyar élősködjön rajtam.

" Mástól várod el amíg Te a hátországban meghúzod Magad? "

Amúgy ezekben a kérdésekben látszik igazán, hogy mennyire vakon vagy még a háborút illetően.

A talpasok golyófogók és ennyi. Ma már nem ezzel vívják a háborút, hanem nagy hatótávúval, drónokkal. Ezt te egyik napról a másikra nem fogod megtanulni.

"Ők miért védjenek meg? Mit tettél értük?"

Reálisan nézve, a termék amit fejlesztünk a bolygó legtöbb országában használva van, szóval ilyen szempontból tettem elég sok ember jólétéért.

De a cégünk a defense szektorban is tevékenykedik.

"Elhiszem, hogy vannak akik csak önzően tudnak gondolkozni, és mielőtt bármit is tennének azt nézik, hogy mit kaptak már előre meg esetleg mit fognak kapni utána. Önzetlenül már meg sem mozdul."

A te hozzáállásod sokkal önzőbb. Ha te "igazságérzeted" miatt kellene másnak eltűrnie, hogy porig rombolják az otthonát, ahelyett, hogy átengednek az ellenséges csapatokat és nem történne semmi az otthonával.

Vagy te utána kifizeted a milliárdokat érő infrastruktúrát, amit leromboltak?

"De amúgy ha ennnnnyire ellenséges vagy a jelenlegi kormánnyal szemben, és semmi hazaszeretet nincs Benned, és a honfitársaid sorsa sem érdekel egy fikarcnyit sem, akkor mi tart itthon?"

Hogy én tényleg a hazámat szeretem, nem pedig azokat a szánalmas kis dolgokat, amit te hazának gondolsz.

2024. jan. 19. 12:28
 14/21 anonim ***** válasza:

Tudod a metafora, hasonlat, példa, az nem egyenlő azzal amire mondjuk. Az, hogy vonatüléses hasonlatot mondtam, és Te azt onnantól egyenlőnek kezeled a haza jelentésével, értékével... Nem tudom, de fentebb a boltos példát is. Nem feltétlenül szó szerint kell érteni amit írok. Ezek csak hasonlatok, példák, amivel próbáltam valamelyest körülírni az Életedet, a mindennapjaidat, és azt a környezetet, közeget, ami a hazádban van benne, annak a része. De mindegy. Látom nem egy nyelvet beszélünk. Lehet Én túl lírai oldalról közelítettem meg. Mindegy. Lapozzunk, mert soha nem érünk a végére!

Jó, akkor szerinted mi az a haza ami itt Magyarországon van, és ide köt, de háború idején mégis hátat fordítanál neki?

De akkor már az ukrános példámra is válaszolj kérlek szépen légy oly szíves kedves tanult kollégám! Ha Magyarországért a magyar Embernek szerinted nem éri meg az Életét áldoznia, akkor az ukrán Embernek az Ukrán kormányért , Ukrajnáért megéri harcolnia? Vagy szerinted ott sem szabadna egy ukrán férfinak sem az Életét adnia abban a háborúban és mindnek inkább el kéne menekülnie hátrahagyva, átadva az Országot az oroszoknak?

Amúgy szerintem félreértesz. Én nem vagyok háború párti, nem akarok harcolni, a középiskola első napján is fostam, nem ám akkor, ha az első bevetésre küldenek. Valószínűleg elhánynám Magam, meg összefosnám, viszont nincs más választásom. Illetve van, de ez a legkevésbé rossz, és talán legkevésbé veszélyesebb.

De amúgy felteszek Neked egy logikai kérdést ezzel kapcsolatban:

Ha tudod, hogy ha háború lesz Te el fogod hagyni az Országot a Családoddal meg minden értékeddel együtt, akkor már miért nem teszed meg most, békeidőben, amikor még jogodban áll átlépni a határt, van időd megszervezni az utat, összeszedni az Embereket, a pénzt, keresni munkahelyet kint, szállást, és csak át kell lépned a határt, semmi több. Mi szól az mellett, hogy mindezt jobb lesz 1-2 nap alatt összehozni, akkor, amikor már tilos lesz átlépned a határt és állampolgári kötelességed lesz a behívónak eleget tenni, szóval vagy Drávát kell átúsznod a Családoddal, vagy szögesdrótokon kell átmászni, kikerülve a határőrök figyelmét. Vagy szerinted háború esetén a határvédelem lanyhulni fog? Végülis... Az ellenség soha sem a határ mentén támad. Mindig belülről támad, nem? És még így sem garantált a siker, és ha elkapnak, valószínűleg rosszabb sors vár Rád, mint sima sorkatonaként. Mi szól ez mellett? Miért nehezíted meg a saját dolgodat azzal, hogy megvárod még szinte lehetetlenek lesznek a körülmények az Ország elhagyásához? Komolyan érdekelne a gondolatmeneted. Nem akarok személyeskedni, ezt elvárom Tőled is, egyszerűen csak érdekel.

Illetve egy másik kérdés. A másodikvilágháborúban hány katonakorú magyar férfi tudott kimaradni a háborúból?

Illetve egy újabb pofátlan kérdés a részemről. Ha a mai modern háborúkat nem talpas katonákkal vívják és nincs rájuk nagy szükség, akkor Ukrajnában meg Oroszországban miért sorozzák be az Embereket?

2024. jan. 19. 13:48
 15/21 anonim ***** válasza:
míg*
2024. jan. 19. 13:49
 16/21 anonim ***** válasza:

"Tudod a metafora, hasonlat, példa, az nem egyenlő azzal amire mondjuk."

Persze, viszont valamilyen szempontból hasonlónak kell lennie, és pont arra mutattam rá, hogy ez se sikerült.

Vagy amikor te épp ki akarsz dobni egy mocskos papírzsebkendőt és mielőtt kidobnád valaki ellopja tőled, akkor ott is leállsz verekedni, mert "mi az, hogy tőled vették el?"

Nem, olyan hasonlatot mondj, ami hasonlít, mert eddig nem jött össze.

"Látom nem egy nyelvet beszélünk. Lehet Én túl lírai oldalról közelítettem meg. Mindegy."

Takarodj vissza irodalom órára... Istenem...

A hasonlat lényege az, hogy két dolog között valami hasonlót vélsz felfedezni, ezért párhuzamba állítod. Most két opció van, vagy azt akartad hasonlítani, hogy tőlem elvesznek, de akkor a mocskos papír zsebkendő esetén is verekednek kell. Vagy azt, hogy milyen eszmei értéke van annak, amit elvesznek, ekkor a hazád az az üléssel ér fel.

"Jó, akkor szerinted mi az a haza ami itt Magyarországon van, és ide köt, de háború idején mégis hátat fordítanál neki?"

Pl. a kultúra. Ha szereted a hazád, akkor szerezheted Alaszkából is, mert ez a hazaszeretet.

"Ha Magyarországért a magyar Embernek szerinted nem éri meg az Életét áldoznia, akkor az ukrán Embernek az Ukrán kormányért , Ukrajnáért megéri harcolnia?"

Látod, megint szembejön, hogy nem tudsz olvasni. Hm, biztos én fogalmaztam úgy, amiről feltételeztem, hogy egy 14 évesnél idősebbel beszélek.

Egyrészt, nem általánosságban beszéltem. Szerintem a fideszes 70 éves nagyik nyugodtan harcolhatnak a fronton. Nem érdekel, én a személyes álláspontomat mondtam el.

Másrészt, az, hogy a kormány hogy bánik az ott lakókkal az sokat számít. Én pont erre vezettem le. Az ukránok azért sokkal komolyabban beálltak Zelenszkij mögé a korábbi választáson, mivel pont az volt a cél, hogy a régi, lejárt politikai réteggel szakítsanak. Zelenszkij - nyilván valamennyire kötött volt ebben - próbálkozott felnőni ehhez a feladathoz.

"Én nem vagyok háború párti, nem akarok harcolni"

Nem ez volt az állítás, hanem az, hogy azt amit hazaként definiálsz az pont akkor veszik el nagyobb valószínűséggel, ha harcolsz.

Ha harc nélkül átadod az országot, akkor nem bombázzák szét. Ha harcolsz, akkor a bombák eltalálhatják a szomszédot, a házadat és a boltot ahová jársz.

"akkor már miért nem teszed meg most, békeidőben, amikor még jogodban áll átlépni a határt"

A kérdésedre kérdéssel válaszolok. Miért te tudod, hogy a következő mondjuk 50 évben melyik ország lesz háborúban és melyik nem? Tudod hova érdemes telepedni?

Ha igen, akkor oszd meg, mert akkor a befektetéseimet is így manage-elném.

Amúgy egyszerű a válasz erre is, a kormány változhat. Nem az összes kormánnyal van bajom, hanem a jelenlegivel.

"kikerülve a határőrök figyelmét"

Ha tisztában lennél, hogy most, amikor elvileg békeidő van, akkor mennyire effektív a határvédelem a kerítésnél, akkor tudnád, hogy még a kezemet is megráznák a határőrök.

"És még így sem garantált a siker, és ha elkapnak, valószínűleg rosszabb sors vár Rád, mint sima sorkatonaként"

Engem, mint mérnök, valószínűleg sosem soroznának sima sorkatonának. Szóval ilyen szempontból ez engem nem érint.

"Miért nehezíted meg a saját dolgodat azzal, hogy megvárod még szinte lehetetlenek lesznek a körülmények az Ország elhagyásához? Komolyan érdekelne a gondolatmeneted."

Az, hogy nem nehezítem meg, mert senki nem fog megállítani.

Sőt, akkor a cégem sokkal nagyobb támogatást is adni, mintha békeidőben költöznék.

"Illetve egy másik kérdés. A másodikvilágháborúban hány katonakorú magyar férfi tudott kimaradni a háborúból?"

Rá tudsz mutatni, hogy a 2. vh-ban hány drónt használtak?

"Ha a mai modern háborúkat nem talpas katonákkal vívják és nincs rájuk nagy szükség, akkor Ukrajnában meg Oroszországban miért sorozzák be az Embereket?"

Golyófogónak, ahogy mondtam.

Szerinted ha nem állna senki a szép épületek tetején, akkor lőnének rá rakétákat? Nyilván nem.

A rakétát azért lövik oda, hogy a talpasokat leszedjék, nem fognak bevonulni gyalogsággal, mert az kockázatos, nem olyan effektív, lassú.

2024. jan. 19. 14:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát akkor Veled, mint mérnőkkel, aki behívó ellenére szökni készül az országból, mégis milyen bánásmóddal fognak bánni ha elkapnak?

Kezet fog Veled a határőr? Okééé. Rendbe van. Elbeszélhetünk egymás mellett de úgysem fogod az Én álláspontomat megérteni, szóval fölösleges folytatni, az meg amiről beszélünk, csak teoretikus. Ha eljön a pillanat egyikünk sem fog pont úgy viselkedni és egyikünknél sem az lesz a forgatókönyv amit itt írunk. De hát majd alakul.

Örülök, hogy mérnökként, úgy hogy még csak nem is sima talpas katonának soroznának be, még így is inkább a menekülést választod, az ilyen hozzám hasonló, tanulatlan tróger ablakosok meg menjenek csak golyófogónak.

Nagyon jó dolog, hogy a Te céged kiment Téged. Örülj neki! Engem amúgy nem különösebben érdekel a magyar kultúra, meg az ilyenek. Azért biztos nem mennék háborúba. Nekem a Szomszédom, Barátaim, Családom, akiknek 90%-a itt maradna, mert Nekünk nem áll módunkban külföldi céggel kimenekülni, tanulatlan szarok vagyunk, ezért Őket sem hagynám hátra. A kutyáimat sem hagynám hátra, mert eléggé nehezen tudnám elképzelni, ahogy az összes kutyámmal meg pereputtyal átszökök a határon. A házamat sem tudom Magammal vinni, a fákat az udvarból sem, a környezetet sem, az erdőt sem, a tájat sem, lehet Neked ezek semmit sem jelentenek, de Én itt nőttem fel, itt élek születésem óta, és ha elhagyom, ennek mind oda. De mondom, nem vagyunk egyformák!

Amúgy ha már mérnök vagy és ilyen tanult Ember, szerinted a háború során kire van nagyobb szükség? Hétköznapi sületlen emberre, vagy tanult mérnökre? Szerinted, ha az állam választhatna háború esetén, hogy a határon megállított ostoba ablakost küldje vissza golyófogónak, vagy mondjuk egy mérnököt tartson itthon? Melyikünk az értékesebb az Országnak? Szerinted a cégednek nagyobb hatalma van, mint a magyar kormánynak, hadseregnek? Persze nem tudom... De legyen szerencséd.

"A kérdésedre kérdéssel válaszolok. Miért te tudod, hogy a következő mondjuk 50 évben melyik ország lesz háborúban és melyik nem? Tudod hova érdemes telepedni?

Ha igen, akkor oszd meg, mert akkor a befektetéseimet is így manage-elném."

Svájc mondjuk. Kellemes hely, a háborúkból egészen jól kimaradt, jó az életszínvonal, jó az egészségügy, mérnökként tuti jó fizetést kapnál. Mi tart itthon, ebben az Országban, ahol csak vonják és vonják le Tőled az adót amit zsebretesznek, az oktatás a béka segge alatt van, az egészségügy középkori szinten rekedt, az utak állapota romokban, a kormány meg csak szipolyozza a fizetésedet és a vásárlásaidat.

Mi az akadálya annak, hogy Svájcba menj? Gond nélkül bármikor megpattanhatsz több lenen a fizud, jobbak a körülmények minden téren, a kultúrát ott is tudod művelni. Vagy Kanada? USA? Ott sem volt mostanság háború, nem igen vannak veszélyben.

Vagy a felsorolt kormányok nem tetszenek?

De amúgy jelenleg Magyarországon élsz, a magyar kormány szolgáltatásait használod. járatod a Gyerekedet az iskolába, használod az egészségügyet, rendőrséget, utakat, Élsz az ország nyújtotta jogaiddal, az általa biztosított lehetőségekkel, de amikor a kötelességedet kéne teljesíteni, akkor meg hátat fordítasz? Ez olyan, mintha egy étterembe nem ízlik a kaja, de azért mész oda enni, majd amikor fizetésre kerül a sor azért nem akarsz fizetni, mert rossz volt a kaja. De ha tudod, hogy a jelenlegi szakács szarul főz, és nagyon úgy néz ki, hogy ezt a szakácsot nem fogják egy hamar kirúgni, akkor miért mész be enni? Miért tartod fent a szakácsot az adóddal? Miért nem keresel egy olyan éttermet ahol olyan a szakács amelyik olyan kaját csinál, amit szeretsz?

Mérnökként 2010 óta tudod jól, hogy egy léhűtő kormány van hatalmon aki élősködik a magyar nemzeten. Minden lehetőséged adott, hogy itt hagyd ezt a putrit. Gondolom beszélsz angolul, vannak külföldi kapcsolataid, a céged számára is értékes munkaerő vagy, könnyedén le tudnál telepedni egy olyan Országba ahol nem kell várni a megváltó kormányváltásra (( ami szintén egy lutri, amikor az MSZP-t leváltotta a Fidesz, akkor sem jött el a megváltás. )), mert már eleve számodra szimpatikus a vezetés.

Mérnökként eléggé jó fizetésed lehet, amiből elég szép adót szed be a kormány. Te tartod Életben a korrupt kormányt, vagy szerinted az Én alkalmi bejelentett munkámból von le annyi adót amiből aztán mennek yachtozni?

Ellenséges vagy Velem, pedig csak annyi az egész, hogy más nézőponton vagyunk, és lehet tolakodó, zsebkotorászós kérdéseket teszek fel, de azért, mert komolyan érdekel.

Csak tényleg Neked minden lehetőséged adott, és fentebb azt írtad, hogy csak a kultúra köt ide többek között, de ugyanabban a mondatban már írtad is, hogy akár Alaszkában is tudod műveli a magyar kultúrát. Akkor igazából jelenleg az sem köt ide. Én a helyedben, ilyen felfogással, ilyen lehetőségekkel már rég elmentem volna. Nem értem, hogy akkor mégis miért nem dobbantasz, ha az Élet összes terén jobban járnál egy Svájccal mondjuk. Vagy mi szól Svájc ellen? Amúgy nem akarok ennyire belemenni egy topic alatt az ilyen személyes jellegű beszélgetésekbe, ha gondolod privátba is megírhatod. Szeretem megismerni az ellentétesen gondolkozók gondolatmenetét, de azt felületesen témázgatva nehéz.

Persze mondhatod azt is, hogy nincs Neked kedved egy porbafingóval ilyeneket megvitatni, megértem. Csak a kíváncsiság hajt, annyira azért nem veszem zokon, ha inkább offolnád a témát. Megértem azt is.

Na mindegy. Azért Én szívesen olvasnám az érvelésed! Esetleg pro-kontra összevetéseket.

2024. jan. 19. 17:15
 18/21 anonim ***** válasza:

"Ha harc nélkül átadod az országot, akkor nem bombázzák szét. Ha harcolsz, akkor a bombák eltalálhatják a szomszédot, a házadat és a boltot ahová jársz."

Akkor visszatérve az ukrán példához. Ők is adják át harc nélkül az Országot, hogy ne legyen szétbombázva?

Most akkor egy ukrán Embernek megéri harcolnia Ukrajnáért, vagy azzal tenné a legtöbbet a hazájáért, ha nem fogna fegyvert? A Te véleményedre vagyok kíváncsi.

Szerinted egy ukrán Embernek mi lenne a legbölcsebb döntése? Menekülni vagy harcolni?

Illetve Magyarország-Ukrajna, melyik ország kormánya alatt élnek jobban az adott ország lakói?

Az Orbán kormány alatt élő magyaroknak rosszabb vagy jobb a sora, mint a Zelenszkij kormány alatt élő ukránoknak? Egy ukránnak több dolog van amit szerethet a hazájában, amiért megéri harcolnia, mint egy magyarnak? Mik azok? És ha vannak ilyen dolgok, azok a háborúban nem fognak megsérülni? Nem lenne bölcsebb ezen dolgok védelme érdekében inkább letenni a fegyvert?

2024. jan. 19. 17:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Akik ide regényt írnak, azok mit gondolnak, ki olvassa ezt végig?🤣
2024. jan. 19. 18:08
 20/21 anonim ***** válasza:
"Akik ide regényt írnak, azok mit gondolnak, ki olvassa ezt végig?🤣" Mondjuk akit érdekel. Én végig szoktam olvasni a hosszabb írásokat is, ha érdekel a tartalma, pláne, ha személyesen Nekem szól. Nekem annyira nem megterhelő se olvasni, se írni, és a politika az pont olyan téma aminél nem igen lehet 1-2 sorban összefoglalni a dolgokat, mert annál sokkal árnyaltabb a történet, ezért igényli a tartalmasabb, terjedelmesebb szövegeket.
2024. jan. 19. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!