Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka az üzemanyag ár...

Mi az oka az üzemanyag ár emelkedésnek, azon kívül, hogy Brüsszel?

Figyelt kérdés
2024. jan. 16. 07:03
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
20%
Látom, akkor az nincs meg, és az egységsugarú gyakoris szerint németeknél is orbán tehet az emelkedésről...
2024. jan. 16. 10:36
 22/43 anonim ***** válasza:
75%

"5/20"

Ami literenként 18 euro cent (70 forint) a 27% os áfát viszont csökkenthetné a fidesz csak ugye üres a kassza mert szétlopták.

Ne prüsszelre mutogass mikor a fidesz folyamatosan világrekord adón tartja az üzemanyagot és a termékek túlnyomó többségét.

23/43 anonim ***** válasza:
71%

"A 2002-2010 közti kormányok elhibázott gazdasági döntései"

szerintem menjünk vissza 1526-ig, vagy netán Mátyásig:D

24/43 anonim ***** válasza:
23%
Azért vicces látni, amikor az iskolázatlan debilek lepontozzák azt, aki lát a falutáblán kívülre is, és le meri írni, hogy valóban van EU szinten CO2 adó.
2024. jan. 16. 10:40
 25/43 anonim ***** válasza:
72%
Azt is vicces látni, hogy az egységsugarú fideszesnek két válasza van arra, ha bármi kormányhoz kötődő negatív hírről van szó, az egyik a "miért, Gyurcsány jobb lenne?", a másik meg a "Németorszgában sem jobb", és őszintén nem érti, hogy miért pontozzák le. :))
2024. jan. 16. 12:48
 26/43 anonim ***** válasza:
20%

25 Persze, ha valaki nem eszi meg az ökörséged, akkor kezdj el személyeskedni, meg fideszsesezni.

Ezért nem lesz ott kormányváltás sosem, mert ennyi ésszel szavazni sem tudtok kozekvensen, csak össze-vissza ugyanilyen hisztis vehemenciával, mint amit itt előadsz.

Azért írtam németországot, mert én több mint egy évtizede itt élek, tehát nem vagyok fideszes, mégis drágább nekem is a diesel. Sőt, 2 év alatt gázból is volt ca. 1500 eur utánfizetésem.

Csak nekem lejött, hogy nem lehet, hogy itt is a fidesz az oka.

Láthatóan neked ez még így nem állt össze, és a saját életképtelenségedet is az ellened összeesküdött fideszsesekkel magyarázod.

2024. jan. 16. 13:05
 27/43 anonim ***** válasza:
20%

"Ami literenként 18 euro cent (70 forint) a 27% os áfát viszont csökkenthetné a fidesz csak ugye üres a kassza mert szétlopták."

Máshol sem veszik vissza az áfát (MwSt.-t), mert 17 milliárd EUR lyukat lőttek.

Gondolom fogalmad sincs, hogy miért volultak fel a gazdák ugye?

Többek közt mert nekik csökkentve volt az adó eddig az üzemanyagra, és ezt (is) meg akarták/akarják vonni.

"Ne prüsszelre mutogass mikor a fidesz folyamatosan világrekord adón tartja az üzemanyagot és a termékek túlnyomó többségét."

Én nem mutogatok Brüsszelre, inkább Berlinre. Azt meg magasról szarom le, hogy te a kis bezárt világoban mit vizionálsz.

Gyere ki, próbáld ki, ha annyira rossz ott.

Ja, hogy akkor már fel kellene emelni a hátsót?

Akkor pedig inkább olvass értelmes dolgokat, tájékozódj a világ dolgairól, nem minden Butapest körül forog.

2024. jan. 16. 13:20
 28/43 anonim ***** válasza:
27%
Azon meg már egész európa röhög, hogy magyarisztában a német (és holland) demonstrációról csak annyi jön le, "Dóóóózsa fééée parasztfelkeléééés". 🤣
2024. jan. 16. 13:22
 29/43 anonim ***** válasza:
76%

26 Te hívhatsz minket "egységsugarú gyakorisnak", "iskolázatlan debileknek", de rajtam kéred számon a személyeskedést, mert fideszesnek hívtalak? :DD Nem vagy semmi. :)

Ha esetleg nem trollkodsz, hanem *tényleg* nem érted: az, hogy mi van Németországban nem releváns, ha a kérdés az, hogy Magyarországon miért növekedett a benzinár. Felesleges bizonygatnod, hogy ott mennyi a dízel, meg mennyivel drágult mostanában, mert senki nem kérdezte, nem kapcsolódik a témához. Olyannak hangzol, mint aki szeret érvelési hibákat linkelni másoknak, szóval engedd meg, hogy ezt belinkeljem neked, itt szépen le van írva minden: [link]

2024. jan. 16. 13:23
 30/43 anonim ***** válasza:
17%

29 A kutya nem szólt hozzád, én nem mondtam neked személy szerint, hogy egységsugarú gyakori vagy. Általánosságban írtam, arra hogy magadra vetted, csak azt tudom mondani, hogy mindig az kiabál, akinek ég a háza. Jól lebuktattad magad.

Ha valaki egy társaságban felszólalna, hogy "a hülyék tegyek fel a kezüket", te akkor is elkezdenél hőbörögni, hogy mi az hogy lehülyéznek? Ciki. 😂

"az, hogy mi van Németországban nem releváns, ha a kérdés az, hogy Magyarországon miért növekedett a benzinár. "

Erre pontosan az a válasz, hogy azért növekedett mert Európában mindenhol, tehát releváns.

Ha egész európában emelkedik, annak általában 2 oka van. Vagy a világpiaci ár emelkedése, vagy valami egységes adóemelés, mint most a co2-adó.

Majd amikor csak magyarországon emelkedik, akkor lehet mutogatni az orbánra, vagy aki épp kormányon van.

A másik pedig az, hogy szerinted hivatalosan mi a célja a co2 adónak, a sápoláson kívül, ha értelmetlen is? Hogy drágább legyen a benzin, és mindenki érdekelt legyen kevesebbet elfüstölni. Akkor majd pont el fogják engedni másik adónemből.

Ilyen óvodás gondolkodással nem csoda, hogy csak odáig jutsz "azorbán".

Eddig abban biztos voltm, hogy engem nem értesz, mert ezek az összefüggések meghaladják a képességeidet.

Most már abban sem vagyok biztos, hogy te magad tudod, miről beszélsz, és mit akarsz mondani, és egyáltalán összeállnak-e az itt leírtak mondatokká a fejedben.

Tippelnék... inkább nem.

Ennyi hozzáfűznivalóm van még az előző kommentedhez:

https://www.youtube.com/watch?v=rIOpA_R1vCo

P.S.: Ha az embernek az evés-ivás-szarás-böfögés-légzés funkciókon kívül még egynél több bit van a toronyban szabadon, akkor nem csak "mi" meg a "fideszesek" (lenéző hangnemben "ti") létezik.

2024. jan. 16. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!