#8 kitöltheti olyan is, aki nem fideszes, de aki nem fidesz hívőként komolyan veszi ezt, és visszaküldi, az 3% max. Így jön majd ki, az, amit a százmillikókért kinyomtatott óriásplakátokon olvashatsz majd a választások előtt, hogy a lakosság 97%-a Fidesszel ért egyet. És ami a durva, hogy szerintem ezt maguk a fideszesek is elhiszik.
2024. jan. 10. 16:15
12/17 anonim válasza:
Nincs mellettem a személyes vezetőm, aki segedelmezne a kérdéseket egyrészt megérteni, másrészt a helyes választ is megadná.
2024. jan. 10. 18:55
13/17 anonim válasza:
:)
Teljesen mindegy hányan, milyen választ adnak a konzultációra.
A valós eredmény kideríthetetlen és/vagy titkosított adat.
A kormányzat azt mond amit akar.
Lsd: A magyarok 97%-a egyetért!
És LOL meg XD az egész.
A konzultációk IS kizárólag arra jók, hogy kormányzat közeli emberkék zsebébe vándoroljon a rá fordított összegből.
2024. jan. 10. 20:49
14/17 anonim válasza:
A magyarok 170%-a egyetért a kormánnyal....ezek azt hazudnak amit akarnak.
Vagy összeszedjük magunkat, és Csaucseszkuzás lesz, vagy oda a nemzet.
2024. jan. 10. 20:57
15/17 anonim válasza:
Ha a jóisten megsegít, engem és egy puskát lőtávon belülre juttat a miniszterelnökkel, megoldanám az ország legégetőbb gondját.
(Ryan közlegény alapján, szabadon)
:)
2024. jan. 10. 21:03
16/17 anonim válasza:
Az ország legégetőbb problémája hogy a fideszesek fejében zűrzavar van, és az ország szétlopásához aszisztálnak.
2024. jan. 10. 21:07
17/17 anonim válasza:
...és a fidesz szimpatizánsok úgy el vannak telítve a töméntelen sok hazugsággal, hogy fröcsögve köpködnek, de tapsikolnak a vezérnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!