Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mit szóltok, hogy...

Fideszesek, mit szóltok, hogy a nemzeti konzultációban sok kérdés nem igaz?

Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 18:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
Semmit, amire úgy gondolod hogy nem igaz arra ne válaszolj.
2023. nov. 21. 18:56
 2/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem örülök neki.
2023. nov. 21. 18:58
 3/25 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az egész nem tetszik.Az a szavazó vagyok aki leválik a Fideszről ha nem elégedett a munkájukkal,szóval nem tartozom a kemény maghoz.Jövőre büntiből a Mi Hazánkra adom a voksomat.
2023. nov. 21. 18:58
 4/25 anonim ***** válasza:
68%
Egy kérdés hogy lehet nem igaz?
2023. nov. 21. 18:59
 5/25 anonim ***** válasza:
73%

Ismét 20 milliárd forint közpénz átcsorog a haverokhoz, hogy megint megmanipulálhassanak egy újabb választást.

Azt csak nem várta senki, hogy a már korábban ellopott pénzt fogják arra használni, hogy még egy választást elcsaljanak?!?

2023. nov. 21. 19:01
 6/25 anonim ***** válasza:
87%
#4: Például: 4-es válaszoló, miért vered a kutyádat? Nincs is kutyád, ha van se vered, szóval már a kérdés se igaz.
2023. nov. 21. 19:02
 7/25 anonim ***** válasza:
68%
Én még egyet se nyitottam ki, ez se érdekel különösebben.
2023. nov. 21. 19:04
 8/25 A kérdező kommentje:

#18:56

tehát keresd ki a kérdőívet, egyből az első:

1. Brüsszel elakarja törölni a rezsitámogatást.

Ki volt aki azt mondta, hogy nem lesz rezsi emelés, de egyből a választás után kivezették a rezsicsökkentést? Brüsszel volt vagy orbán? Hmm jó kérdés mi? Az EUban nálunk drágult a legtöbbet a gáz. Nálunk a világpiaci át 700ft hollandiában meg 120ft. lol

2. Brüsszel elakarja törölni a kamatstopot.

Nem akarja. Pont.

3. Brüsszel megakarja szüntetni a magyarországi extraprofitadót.

Extraprofit nem létezik. Minden működésen felüli bevétel (nyereség) profit. Ez közgazdasági tény. Pont a magas adók miatt (pl extraprofitadó) drágult meg az életünk, van ahol majdnem 3szorosára. Ha ezt brüsszel megakarja szüntetni, én támogatom. Elbírnám viselni újra a 200ftos tejet meg 300ftos kenyeret. De lehet te nem...

4. Ez a migránsgettós kérdés nagyon wtf, miközben debrecenben épülnek a migránsgettók az aksigyárakhoz, vendégmunkásszálló néven.

5. Ebbe meg kár belemenni, ilyen kérdést feltenni nettó butaság.

2023. nov. 21. 19:10
 9/25 anonim ***** válasza:
23%
A kérdés hazugság. Ami a nemzeti konzultációban van, mind igaz. Ezt szóljuk. erre szavaztunk 2/3-adnyian👍🍊
2023. nov. 21. 19:10
 10/25 anonim ***** válasza:
24%

"egyből a választás után kivezették a rezsicsökkentést? Brüsszel volt vagy orbán?"

Nekem megmaradt a rezsicsökkentésem. Ugyanannyit fizetek 2012 óta. A háború miatt nem tarthatta az átl.figyasztás felett az árakat, nehéz felfogni?

2023. nov. 21. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!