Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az alkoholizmus hungarikum,...

Az alkoholizmus hungarikum, vallják ezt sokan. A kormány, miért nem tesz semmit az alkoholizmus visszaszorítása érdekében?

Figyelt kérdés

[link]

4:23-nál: Azért az durva, hogy Orbán szerint a pálinka egy alapvető élelmiszer.😳 Mondja ezt egy olyan országban, ahol lakosságarányosan előkelő helyen állunk az alkoholisták számát tekintve, és az alkohollal összefüggésbe hozható halálesetek számában is egész Európában.

Ez ellen, miért nem tesz semmit a kormány, mikor állítólag ők annyira gondoskodnak az emberekről?

2024. jan. 9. 17:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

19.

Na igen, de amivel lehetne, azt nem engedi az unió (börtön, kínzás, halálbüntetés a piásoknak, cigiseknek)

2024. jan. 10. 11:39
 22/32 anonim ***** válasza:
61%
21. Tegnap megittam egy doboz sört. Melyik börtönbe vonuljak be?:)
2024. jan. 10. 11:41
 23/32 anonim ***** válasza:
47%

22.

A személyiségedet elnézve egy kő alá.

2024. jan. 10. 11:42
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

23. Hát ezt jól megkaptam.

Majd egy jöttment liberális idióta fogja megmondani nekem, hogy milyen a személyiségem, mikor az övé annyiból áll, hogy LMBTQ-t támogat xDDDDD

2024. jan. 10. 11:49
 25/32 anonim ***** válasza:

"Na igen, de amivel lehetne, azt nem engedi az unió (börtön, kínzás, halálbüntetés a piásoknak, cigiseknek)"

Amit leírtál az pont ellenkező hatást ér el, innen látni, hogy kb. egy óvodás szellemi szintjén vagy.

Amivel tényleges hatást lehet elérni, azt az unió pont, hogy engedi.

2024. jan. 10. 13:26
 26/32 anonim ***** válasza:

25.

Jaaaj, ember, most ugye nem valami olyasmire gondolsz, hogy ilyen "ugyili-bugyili, csúnya a cigi meg a pia, ne cigizzetek, ne igyatok!!!" kampány majd hatásos lesz?

Akkora bukta lesz, mint az amcsiknál a '80-as évek végére jellemző sok szar drogellenes rajzfilm

Illusztráció: https://www.youtube.com/watch?v=in3FuWpNUQs&t=15s

2024. jan. 10. 13:35
 27/32 anonim ***** válasza:

26. Szerintem elég hatásos, a gyerekek körében egyre kevesebben dohányoznak. Mikor én voltam fiatal, még menőségnek számított, ha valaki cigizett, és minden harmadik emberből áradt a füstszag.

Most alig látok dohányzó fiatalkorúakat, de érdekes módon a felnőttek is egyre többen választanak leszokásban segítő termékeket, pl. Iqos, ecigi, Glo, stb.

2024. jan. 10. 13:40
 28/32 anonim ***** válasza:

"Akkora bukta lesz, mint az amcsiknál a '80-as évek végére jellemző sok szar drogellenes rajzfilm"

Épp a valósággal vitatkozol, mert a fidesz "csúnya Soros és rossz Brüsszel" kampányokkal nyer választást.

Szóval de, ezek bizonyítottan hatásos kampányok, csak nem egy nap alatt lesz hatásuk.

2024. jan. 10. 14:31
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

,, mert a fidesz "csúnya Soros és rossz Brüsszel" kampányokkal nyer választást."

Innen is köszönöm nektek, libsiknek a kétharmadot. Nélkületek nem sikerült volna xD

2024. jan. 10. 14:33
 30/32 anonim ***** válasza:

28.

Mondjuk a Zsidesz pont nem ezért nyer állandóan, hanem mert az ellenzéki pártok ott segítik, ahol tudják :D

2024. jan. 10. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!