Ellenzéki balliberálisok, ti hogyan gondolkodtok a vidéki emberekről?
Figyelt kérdés
2023. dec. 5. 15:26
A kérdező szavazást indított:
Tisztességes, dolgozó emberek, ugyanolyanok, mint mi vagyunk.
Asszonyverő, buta alkoholisták, nekik köszönheti Orbán a hatalmát.
Nem tudom, milyenek ők, le kell menni vidékre és elbeszélgetni velük.
26 szavazat
1/13 anonim válasza:
Mind más, ugyanúgy, ahogy a városokban élők. Miért, szerinted mindenki egyforma, aki egy helyen lakik?
3/13 anonim válasza:
Ellenzékiek is laknak amúgy vidéken szép számmal. Én is egy vagyok közülük.
4/13 A kérdező kommentje:
#3 én is ismerek ilyet, és ugyanúgy nyomja a vidékizést, akár egy belpesti :D Hogy ő szégyelli ezt (mert nyilván ő sokkal okosabb) és elmegy. Hát, menjen.
2023. dec. 5. 15:46
5/13 anonim válasza:
Úgy mint bájerzsóti szokott pestizni, miközben fent lakik a várban?
6/13 anonim válasza:
Alkoholista közmunkások a kocsmában mesélnek egymásnak bzi vicceket a trágyás csizmájukban. Kb ez jut eszembe egy átlag vidéki napról.
Hogy is mondták? Sötétben tartott gombák?
7/13 anonim válasza:
Fogatlan alkoholista ogrék 6 általánossal. Írni olvasni alig tudnak, és a szarukból összetapasztott vályogviskókban élnek. Az internetet is gémeskútból merítik.
Ilyen választ szerettél volna kapni?
8/13 anonim válasza:
"én is ismerek ilyet, és ugyanúgy nyomja a vidékizést, akár egy belpesti :D Hogy ő szégyelli ezt (mert nyilván ő sokkal okosabb) és elmegy. Hát, menjen."
Hát igen, sejthető volt a kérdés erősen "Felpaprikázott jobberek dúlnak-fúlnak önnön agyszüleményeiken" felütése.
9/13 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy léteznek vidéki ellenzéki balliberálisok?
10/13 anonim válasza:
Irástudatlan buta vallásos tahok, akik szerint Orbán Viktor egyenlő istennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!