Támogatnátok azt hogy privatizálják a MÁV-ot ?
20-as ,
Már meg ne bocsáss , de szerinted hány " ostoba tanulatlan proli " ismeri Hilaire Bellocnak a műveit ?
Sőt hogy még tovább vigyem a visszavágást , egyáltalán léteznek olyan " ostoba tanulatlan prolik " akik valaha is hallottak a fentebb említett történészről ?
Úgy hogy légyszíves nagyon de nagyon gondold át hogy miket firkálsz ide , mert az száz százalék hogy marhára leszerepelnél ha elkezdenék kérdéseket szegezni neked különböző féle dolgokról , főleg ami az angol nyelvű alapműveltséghez kötődő dolgokat illeti ...
Te végtelenül pimasz/normális beszélgetéseket ( mennyibe fogadjunk ) folytonosan szennyező és végtelenül szánalmas troll , akit végleg el kéne tiltani a fórum használattól !
Igen kihoztad belőlem ezt , szóval légyszíves takarodj el innen , mert ha ezt folytatod akkor aztán tényleg nézheted magad amikor elkezdem neked szegezni azokat a kérdéseket amelyek Belloc történelmi elméleteiről szólnak !
Azokra majd biztos hogy tudnál értelmesen válaszolni , te billentyűhuszár fajzat !!!
Hogy pusztulna ki a mocskos troll fajtád a föld színéről !!!
Mióta baromság megkérdezni az emberek véleményét valamiről ?
Én egy szót nem írtam arról hogy én mit gondolok az adott témáról , csak MEGKÉRDEZTEM hogy mások mit gondolnak róla !!!
Erre fel idejön a sok rosszmájú troll okoskodni , pedig én ( megint ismétlem ) EGY SZÓT NEM írtam arról hogy én mit gondolok az általam felhozott témáról , ergó engem nem lehet azzal vádolni hogy nem értő módon hozzászóltam volna bármihez mert ÉN CSAK EGY KÉRDÉST TETTEM FEL TI NAGYON KRETÉNEK !!!
Azt azért jegyezzétek meg , rohadék okoskodó trollok , hogy csak azért van több mint kevesebb fog a pofátokban mert a billentyűzet mögül űzitek az ipart ...
KÜLÖNBEN ÖRÖKRE CSAK ÉS KIZÁRÓLAG LEVEST KÉNE SZÜRCSÖLJETEK !!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!