Támogatnátok azt hogy privatizálják a MÁV-ot ?
Pontosítanád a kérdést?
Tudod hogy mit kérdezel, tudod miről beszélsz?
A MÁV melyik részét szeretné privatizálni? A személyszállítást? Az nem MÁV ugye tudod!?
1-es ,
Rosszmájú okoskodás helyett inkább válaszolj a kérdésre , különben meg ( és most direkt finoman fogalmazok ) távozz el melegebb éghajlatra ...
3-as ,
Támogatnád azt hogy privatizálják a MÁV-ot úgy hogy megszüntetnék a 65 év fölöttiekre vonatkozó díjmentes utazást , illetve az összes többi ahhoz hasonló intézkedést ?
Én támogatnám, tőlem megszerezhetné a nemzeti burzsoázia is.
Pl. a Vodafone is még csak működik.
1-es vagyok. Bocsánat, nem akartam a lelkedbe gázolni!
De a helyzet az hogy nagyon sok embernek fogalma sincs valójában miről is beszél amikor azt mondja: MÁV.
A MÁV infrastruktúráját - pálya, bizt.ber - felsővezeték, forgalomirányítás - nem lehet csak úgy privatizálni. Az olyan mintha minden utat privatizálnál. Bár erre is van példa...
A MÁV-Start pedig csakis a személyszállításért felel. A Start is úgy rendeli meg a MÁV szolgáltatásokat. Mégis sokan a MÁV-al azonosítják.
Szóval valójában a kérdésed a rosszmájú, mert direkt provokálsz vele.
Akkor melyik cégről is beszélsz pontosan? Halljuk!!
1-es illetve mostmár 8-as ,
Tudtam hogy valami olyan kaliberű , és bocs a kifejezésért de azért mégis , szőrszálhasogatós dologra gondolsz mint pl arra hogy van különbség a MÁV és a MÁV-Start között ...
Pedig a kérdésem jellegéből adódóan nyilván a nagyon általános illetve minden MÁV-hoz kötődő dolognak a privatizációra gondoltam ...
De mivel hogy hasznosnak találtam a legutóbbi válaszodat , akkor hadd kérdezzem már meg azt hogy támogatnád e azt hogy ( a szó szoros értelmében ) minden MÁV-hoz köthető dolgot ami most jelenleg állami tulajdonban van , privatizáljanak ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!