Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok azt hogy privatiz...

Támogatnátok azt hogy privatizálják a MÁV-ot ?

Figyelt kérdés

#MÁV #vasút #magyar politika #privatizáció #vásútrendszer #vasutak
2024. jan. 9. 16:10
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Csak félig-meddig
Egyéb
31 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%

Pontosítanád a kérdést?

Tudod hogy mit kérdezel, tudod miről beszélsz?

A MÁV melyik részét szeretné privatizálni? A személyszállítást? Az nem MÁV ugye tudod!?

2024. jan. 9. 16:23
 2/23 anonim ***** válasza:
38%
De csak ha lölö és bandája szerzik meg, majd jó kis zsíros állami pályázatokból kétszeres árakon fejlesztik!
2024. jan. 9. 16:24
 3/23 anonim ***** válasza:
8%
Az a baj, hogy úgy,hogy a 65 év felettiek ingyen uatznak és sokan mások is feláron utaznakj, így nem lehet a MÁV személyszállítást privatizálni, mert nem lenne cég ami így átvenné, mert veszteséges lenne neki
2024. jan. 9. 16:35
 4/23 A kérdező kommentje:

1-es ,

Rosszmájú okoskodás helyett inkább válaszolj a kérdésre , különben meg ( és most direkt finoman fogalmazok ) távozz el melegebb éghajlatra ...

3-as ,

Támogatnád azt hogy privatizálják a MÁV-ot úgy hogy megszüntetnék a 65 év fölöttiekre vonatkozó díjmentes utazást , illetve az összes többi ahhoz hasonló intézkedést ?

2024. jan. 9. 16:42
 5/23 anonim ***** válasza:
75%

Én támogatnám, tőlem megszerezhetné a nemzeti burzsoázia is.

Pl. a Vodafone is még csak működik.

2024. jan. 9. 16:53
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
Most már nem érdekel, mióta ott hagytam a MÁV-t, de mikor ott hagytam a MÁV 64 céget jelentett, ami fenntartotta. Különben ezért is olyan drága dolog. Maga a személyszállítás mindenhol veszteséges, ezért kap most is állami támogatást. Simán lehetne privatizálni, ez szerződés kérdése. Erre van is bőven példa.
2024. jan. 9. 16:59
 7/23 anonim ***** válasza:
A jövőben nem lesz politika, ez már a végnapjait éli, jelenleg az egész világon gazdasági kétségbeesés van. Odáig fog jutni az egész, hogy kidurran, mint egy lufi. Minden punkok kezében lesz, és a társadalom kezében. Olyan világot kell elképzelni, mint a Cyberpunkban. Addig megy a butítás, amíg nem tud tovább menni, onnan meg a visszájára fordul az egész, ahogy az élet mûködik, másként nem lehet, amióta élet az élet mindig így volt.
2024. jan. 9. 17:03
 8/23 anonim ***** válasza:
55%

1-es vagyok. Bocsánat, nem akartam a lelkedbe gázolni!

De a helyzet az hogy nagyon sok embernek fogalma sincs valójában miről is beszél amikor azt mondja: MÁV.

A MÁV infrastruktúráját - pálya, bizt.ber - felsővezeték, forgalomirányítás - nem lehet csak úgy privatizálni. Az olyan mintha minden utat privatizálnál. Bár erre is van példa...

A MÁV-Start pedig csakis a személyszállításért felel. A Start is úgy rendeli meg a MÁV szolgáltatásokat. Mégis sokan a MÁV-al azonosítják.

Szóval valójában a kérdésed a rosszmájú, mert direkt provokálsz vele.

Akkor melyik cégről is beszélsz pontosan? Halljuk!!

2024. jan. 9. 17:03
 9/23 A kérdező kommentje:

1-es illetve mostmár 8-as ,

Tudtam hogy valami olyan kaliberű , és bocs a kifejezésért de azért mégis , szőrszálhasogatós dologra gondolsz mint pl arra hogy van különbség a MÁV és a MÁV-Start között ...

Pedig a kérdésem jellegéből adódóan nyilván a nagyon általános illetve minden MÁV-hoz kötődő dolognak a privatizációra gondoltam ...

De mivel hogy hasznosnak találtam a legutóbbi válaszodat , akkor hadd kérdezzem már meg azt hogy támogatnád e azt hogy ( a szó szoros értelmében ) minden MÁV-hoz köthető dolgot ami most jelenleg állami tulajdonban van , privatizáljanak ?

2024. jan. 9. 17:37
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
3# azért valljuk be téged sem eszed alapján neveztek ki válaszadónak. :)
2024. jan. 9. 18:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!