Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az izraeli...

Miért van az, hogy az izraeli háború áldozatairól szóló cikkeken nincsenek vicces emojik?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg, hogy ukrajnai háborús áldozatokon teli van vicces emojikkal a Facebook. Most az izraeli áldozatokén meg nincs.

Hozzászólások is eltérőek, ukrán háborús cikkek alatt , szinészek, éljen putyin, halál az ukránokra, éljen Oroszország, szinészek.

Miközben az izraeli-palesztinon: őszinte részvétem, jézusom, szegény emberek stb

Ennek mi az oka?

jan. 8. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
19%
Mert az izraeliek nem bacták szét a magyarokat mint az ukránok ahol a magyarok kissebségnek számított, ha magyarul beszéltél azért is megbactak de még akkor is ha a saját házadban. Nem tudom így már vágod e? 🤣🤣🤣🤣
jan. 8. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Az orosz-ukrán konfliktust a többség már nem tudja komolyan venni.
jan. 8. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
mert az ukránok ellen uszít a kormány, az izraeli konfliktusban viszont nem mer állást foglalni.
márc. 29. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

3: a kormány nagyon határozottan állást foglalt Netanjahu mellett.

A morzsik viszont össze vannak zavarodva. Elvégre a zsidókat alapból utálják, de a palesztinok meg muszlim migráncsok!

márc. 29. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!