Mi volt eddig a legviccesebb mondása egy magyar politikusnak szerintetek?
"Ez nem vicces, hanem IGAZ. Mióta hívő római katolikus lettem, sokkal jobb lett az egészségem" jól van kisfiam, daganatos betegként akkor remélem hogy nem a tbt terheled hanem templomba mész helyette.
Orbán Viktor: Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk
Szintén a csuti: "A kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon. Az a dolga, hogy az ellenzéket folyamatosan támadni kell. Ellenségképet kell felépíteni, veszélyt kell megfogalmazni, patás ördögöt kell a horizontra rajzolni, és utána ezt az ellenséget meg kell vádolni a legképtelenebb vádakkal. "
Orbán Viktor - Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom. ... Nem vagyok őrült, csak Skizofrén!
Ez a Bunkócskáról folytatott elmélkedés emlékezetes előadás:
"Fizessenek a gazdagok! – by Gyurcsány Ferenc"
majd a 90 milkás bünti után adományokat gyűjtenek hogy kifizessék a bírságot:
fideszt ide se említem mert az inkább szomorú mint vicces.
kásler amikor elmondta ha mindenki betartaná a 10 parancsolatot és nem lenne járvány, ez inkább elkeserítő hogy ilyenek ülnek elnökségi székekben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!