Magyarországon mikor lesz nyugati demokrácia, demokratikus gondolkodás?
Nyugaton normális demokrácia van, minden társadalmi csoport képviselve van, megbecsülve.
Nálunk itt van egy pöffeszkedő, gyerekgyártó réteg, akik mindent is kapnak az államtól, illetve a tehetősebb réteg még gazdagabbá tétele zajlik állami pénzből, lásd ingatlanpiac felverése.
Aki nem tartozik ebbe a körbe az meg robotolgat a semmiért, vagy megy nyugatra, mert nem bír megélni.
Mikor alakul ki egy felelősségteljes, közösségközpontú gondolkodás, hogy nem csak egy réteg számít, hanem egy országot többféle csoport alkotja, és ha valamelyik kiesik borul az egész?
Magyarország társadalmi berendezkedését (is) tekintve mindig is több évtizedes, vagy évszázados lemaradásban volt a nyugati fejlett társadalmaktól.
A dagadt és barátainak maffiaszervezetének bebetonozott rémuralma pedig jelenleg is garantálja, hogy ez az elemaradásunk a jövőben is megmaradjon, vagy még növekedjen is.
Mivel belátható időn belül pedig nem lesz senki aki leváltsa a csüngőhasút és maffiaszervezetét, ezért egyértelmű, hogy a keleti autokrata rendszer vár Magyarországra a nyugati demokrácia helyett.
Mellesleg a nyugati demokrácia fogalom ma már csak egy eszménykép, mivel a túlliberalizált bevándorláspolitika miatt lassan a teljes nyugati társadalom eliszlamizálódik, ami pedig egyáltalán nem a korábbi eszményi nyugati demokratikus társadalmi berendezkedést vetít előre. Tehát várható, hogy a nyugat is lezüllik a keleti autokrata rendszerek szintjére.
" a bevándorlók adják a nyugati gazdaságot alapját." Berlinben a szociális segélyeken élők 60% nem német állampolgár. Ez lenne a nyugati gazdaság alapja?
"Az igazi iszlám (ami a zsidó és keresztény vallásból meg a pogány arab törzsek hagyományaiból alakult ki) türelmes más vallásokkal, és támogatja a szekularizmust valamint az emberi jogokat" Ez te se írtad le röhögés nélkül. Az iszlám és a szekuralizmus nem fér össze, a korán egy konkrét politikai rendzser vázol fel. Minden ország, ahol az iszlám államvallás el vannak noymva a nők, a homsozexuálisok és más vallások. Egyetlen egy iszlám közösség sinsc ahol összeadnak meleg párokat. Sőt még nőket csak úgy adnak össze iszlám szertartás szerint, ha a férfi muszlim. Az is sokat árulkodó az iszlámról, hogyha elégeti valki a koránt vagy lefesti Mohemad prófétát, akkor az életét kell, hogy féltse. Ha én elégetem a Bibliát, vagy megrongálok egy budha szobrot nem kell, hogy féltsem az életem, ez mrá sokat elmond az iszlám természeteéről.
Kár ezt így lebontani vallásokra egyik vallás sem igazán toleráns.
Én sosem szimpatizáltam egyikkel sem, mert mind a hatalomról szól, mindig bele akarnak szólni az emberek magánéletébe.
Pont azt veszik el az embertől, ami az élet lényege, hogy az egyén maga irányítsa az életét, ne mások.
Létezik erkölcs és emberi normák vallások nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!