A balosok miért családellenesek?
Vagyis azt mindenki be kéne lássa, hogy bármilyen közösségnek szüksége van gyerekekre és nekik az a legjobb, ha stabil családban nőnek fel. Ehhez képest a balosok mindig gúnyolódnak azzal, ha a kormány megpróbál lépéseket tenni ennek érdekében.
A szingliség, gyermektelenség, válás propagálása mind nagyon károsak a család intézménye szempontjából és sokan pont ezek miatt teljesen kifordult értékrendet kezdenek követni. Sokszor az anyagi nehézségeket emelik ki, de nálunk gazdagabb országokban is ugyanúgy probléma ez, szóval ennek kulturális okai is vannak és a liberális szennymédiák nagy szerepet játszanak ebben.
Figyelj az én apám egy szadista állat volt aki terrorizált engem gyermekkoromban e mellet még jó néhány kortársamtól is kaptam ilyen kellemetlenségeket.
Ez úgy 10 évig tartott. Köszönöm nem szeretnék soha gyereket.
Bőven elég nekem ezekre visszagondolni.
És ha anyád, apád vagy te kórházi ellátásra szorulsz majd, akkor szerintem jól jön hogy a magamfajta "hülyék" dolgoznak.
Mellesleg nem ,hogy egy átlag magyar iskolában nincsen kb semmilyen biztonság sem. Nem hogy normális oktatás. De már se óvónő se tanár valahol már orvos sincsen.
Mire akarsz gyereket.
Röviden: Karl Marxtól ered a családellenesség. Részben az volt a problémája, hogy a családokban felhalmozódnak vagyoni különbségek, amik összefüggenek az osztályharccal is, másrészt azt gondolta, hogy a kommunákban közösen kell gyereket nevelni.
Elbukott a kommunizmus, maradjunk annyiban. A család intézményére pedig szükség van.
Aki a gyermektelenséget propagálja túlnépesedésre hivatkozva, az igencsak sokat árt az emberiségnek. Levezetem:
Ha a ma élő 8 milliárd ember kitalálná, hogy nem vállal gyermeket, akkor egy emberöltő alatt kipusztulna az emberiség, mivel az előbb-utóbb elöregedő emberek helyére nem születnek újak.
Ha kettő gyermeket vállalnak, akkor marad a létszám, mert a két szűlő helyére születik két új ember.
Egy gyermek esetén feleződik a létszám, de arányokban sok lesz az idős, amíg életben vannak.
Pont hogy azok az országok élhetőek és fejlettek aminek alacsony a népessége. A magas népességű országokban átlag csak nyomor van. Lásd, Közel Kelet, Afrika, Dél Amerika, Mexikó, Inda,.
Ja ás minél nagyobb a népesség annál rosszabb a biztonság is. Pont hogy az szolgálná az emberek érdekét ha fele ennyi ember élne a bolygón.
Minnél több ember fogyasztja a bolygó véges ebforrásait annál gyorsabban
fog elfogyni. Lásd kőolaj vagy földgáz. Termőföldek, víz,
24-es, ha kevés gyerek születik, akkor arányokban nagyon sok lesz az idős előbb-utóbb, akiket nem tud megfelelően eltartani a társadalom, nem lesz jó nekik sem.
Nem kéne elcseszni a demográfiát, mert kényelmetlen gyereket nevelni.
Lehet egész nap okoskodni a gyermekvállalás feltételein, egy a lényeg:
Szülnek helyettünk az arabok, a vietnámiak, az afrikaiak. Ők sokgyermekes családokban élnek és nem tökölnek ennyit a témán...
"Nem kéne elcseszni a demográfiát, mert kényelmetlen gyereket nevelni."
Ezt mond meg kb a világ 1/3-ának akik nyomorban élnek.
Még több gyerek kell. Fogyjanak el még jobban a termőföldek. Buza helyett panellakásokat. Tiszta víz helyett meg nem tudom mit fognak inni. Jakarta-ban meg Peking-ben koktéltan lélegezhetetlen a levegő.
Az éhezőknek mit fogsz adni majd propaganda plakátokat ? Az ehető ?
Legyenek megint 10 fős családok és munkahelyük honnan lesz ?
Már mindent gépesítenek alig kell ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!