Baloldali média mikor unja már meg az ilyen témákat, mint drámai fogyasztás visszaesés, hitelből él mindenki, megfizethetetlen üzemanyagárak, stb.? Ők hol élnek? Karácsony előtt, majd most után is tömve az utak, tele a boltok, mindenki meg van őrülve
Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 09:27
1/14 anonim válasza:
Hitelből él mindenki???
Megfizethetetlen üzemanyagárak???
2/14 anonim válasza:
Én már régóta csak jót röhögök 😂
Most voltam a Széll Kálmán téren, tömegek állnak, mert indulnak a buszok Bécsbe, mert ott töltik a Szilveszter éjszakát az emberek 😂
3/14 anonim válasza:
Ma már csak mutatóban láttam pezsgőt a polcokon. Tüzijáékos előtt kígyózó sorok...
4/14 Molyember válasza:
Te mikor unod meg a baloldali médiát? A kétharmad stabil, a gazdaság erősödik, a magyaroknak van pénzük, stb. Akkor minek olvasol ilyesmit? Dőlj hátra, az ország a tiétek, és az is marad.
5/14 anonim válasza:
Gondolom akkor unják majd meg, mikor a fidesz média megunja az “XY meg akarja támadni a magyarokat” típusú félelemkeltő reklámokat, na meg ha vége lesz a rendeleti veszélyhelyzeti kormányzásnak.
6/14 anonim válasza:
Már kezdtem aggódni, hogy elmarad a napi "tömve vannak a boltok és az utak, tehát gazdagság van" típusú kérdés.
7/14 anonim válasza:
6
Ha egyszer tömve vannak a boltok és a szállodák, akkor mit írjak?
8/14 Molyember válasza:
Hetes/kérdező, hány profilról dolgozol?
9/14 anonim válasza:
"Baloldali média mikor unja már meg az ilyen témákat, mint drámai fogyasztás visszaesés"
"Nagy Márton: Ez már fogyasztási sokk"
Én nem gondolom, hogy a tárcavezető gazdaságfejlesztési Nagy Márton miniszter úr baloldali lenne.
10/14 anonim válasza:
7
Egy profilról sem tudom átverni a saját szemem a boltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!