Mikor indulhat meg idehaza a fogyasztás növekedése?
Figyelt kérdés
Óvatos a lakosság, vagy tényleg nincs pénz a fogyasztások növelésére?#fogyasztás ma
2023. dec. 19. 08:00
1/13 anonim válasza:
A Főnök és a miniszterek már el is kezdték, te csak ne izgulj.
2/13 A kérdező kommentje:
Az átlag lakosságra értem, nem az egy-két vezetőre, akik a világban mindenhol sokkalta jobban élnek.
2023. dec. 19. 08:05
3/13 anonim válasza:
Rögtön egy radikális gazdaságpolitikai váltás után, ami nagyvalószinűséggel, csak egy kormányváltással fog bekövetkezni.
4/13 anonim válasza:
Most mindneki spórol, hogy visszagyűjtse a tartalékokat, amikhez a nagy drágulások miatt kellett nyúlni. Ha rendeződik a helyzet, és az emberek is jobban érzik már magukat, utána felszabadultabban költhetik a pénzt. Szerintem még fél év biztos kelleni fog.
5/13 A kérdező kommentje:
Láthatóan elég visszafogottan költenek az emberek, nem láttam eddig nagy tömegeket az üzletekbe.
2023. dec. 19. 08:23
6/13 anonim válasza:
Amíg az EU tagjai vagyunk, addig biztosan nem.
7/13 anonim válasza:
Nálunk már reggel 6-kor elkezdődik a fogyasztás, az első szilva palinkával, 10 órakor követi a körte aztán délben a füge és onnantól nincs megállás. De garantálom hogy szilveszterkor az országos fogyasztás csúcson lesz.
8/13 anonim válasza:
Orbánék belekormányozták az országot a posványosba, és amíg tart a háború nem lesz jobb a helyzet.
9/13 anonim válasza:
Orbánnal Magyarország és nemzet elpusztul.
Vagy Orbán, vagy a nemzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!