Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi várható a jövőben,hogy...

Mi várható a jövőben,hogy öregszik a társadalom ? Mi lesz így Magyarország sorsa illetve jövője ?

Figyelt kérdés

2023. dec. 29. 14:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a romák jobban szaporodnak, de a nyomorba. A megszületett roma gyerekek közül 10-ből egy lesz normális ember felnőtt korára, a többi csóró, bűnöző, igénytelen aljanép. Most még összetömörülnek bizonyos falvak nyomortelepeibe, de később ha kirajzanak a városokba, lesz probléma bőven.

Nem vagyok rasszista, egy tisztességgel dolgozó cigányemberrel semmi bajom. A házban is él egy cigány család. Néha kicsit hangosak tudnak lenni, de amúgy köszönnek ha találkozunk, előzékenyek, szóval nincs baj velük.

A primitív bűnöző fajtával viszont van.

2023. dec. 29. 14:42
 12/24 A kérdező kommentje:
Jászságban lakom . Nekem ne is mond. Ezek inkább drogoznak mint állat. De hogy miből.
2023. dec. 29. 14:45
 13/24 anonim ***** válasza:
Semmi nem lesz.Ma màr egy 60 éves ember is olyan fitt,mint 20 éve egy 40 éves ember.
2023. dec. 29. 14:55
 14/24 anonim ***** válasza:
24%
Na mégis,szerinted mi? nem nehéz kitalálni.majd az ország neve is meg fog változni,és úgy járunk mint az Ujgurok.és nem is kell sokat várni rá, csak pár évtizedet.
2023. dec. 29. 15:01
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Felgyorsul az a jelenség ami most is elkezdődött. Telepítik majd egyre jobban be a filippínót, indiait, pakisztánit, bantut. Sokan elégedettek azzal hogy túlszaporodnak minket a romák, na de hát már ott tartunk hogy a romákból sincs elég.

Félre kell majd tenni minden rasszizmusunkat, mert az elöregedés miatt a világon minden fiatalra szükségünk lesz, akárhonnan, csak jöjjenek. Fehér ember viszont nem fog ide jönni, hanem innen elfele fog menni, mert ez a fehér világ legalja már ez az ország.

2023. dec. 29. 16:23
 16/24 anonim ***** válasza:
elégedetlenek azzal*
2023. dec. 29. 16:23
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
#15 És az miért jó nekünk, ha még egy csomó aljanépet is el kell tartanunk a nyugdíjasok mellett? Mert ezek nem dolgoznak. Még amelyik bejár egy munkahelyre, az sem.
2023. dec. 29. 16:34
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz az, hogy túlöregedés, hanem be fog állni egy középkorosztálybeli társadalom. Lásd a mai fiatalokat.
2023. dec. 29. 16:46
 19/24 anonim ***** válasza:
@17 Elég különböző helyeken élhetünk. Eddig nem dolgoztam olyan szoftvercégnél, ahol ne lettek volna cigány kollégáim. Data science, back end, front end, ügyfeles dolgok, értékesítés, miegymás.
2023. dec. 29. 16:55
 20/24 anonim ***** válasza:
#19 Pechedre én valóban szoftvercégeknél dolgoztam világéletemben, és soha egyetlen cigány kollégám sem volt. Ahogy neked sem.
2023. dec. 29. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!