A jobboldaliak támogatnák a sorkatonaság visszaállítását?
5-ös vagyok, miért lett lepontozva a korból származó origó cikkel alátámasztott tény hogy a fidesz szorgalmazta a sorkatonaság eltörlését? Mi van fidderkék? Ennyire nem szeretitek a tényeket?
Simicskó nertárs felszólalása a fidesz nevében hogy meg kell szüntetni a sorkatonaságot, parlamenti jegyzőkönyv nertársak :D
Jegyzőkönyv részlet.: "Köszönöm szépen, hogy meghallgattak. (Szijjártó Péter: Bravó! - Taps a Fidesz soraiban.)"
"a fidesz nem akarja "
Ezt sosem tudni, mert az akkugyárakat sem akarta, meg az oroszokat sem, meg a migránsokat sem, és most mindennek az ellenkezőjét csinálja.
"5-ös vagyok, miért lett lepontozva a korból származó origó cikkel alátámasztott tény hogy a fidesz szorgalmazta a sorkatonaság eltörlését? Mi van fidderkék? Ennyire nem szeretitek a tényeket?"
Épp erről beszéltem, hogy a fidesz pusztította el a honvédséget. Most pedig, nem tudom tudtok-e róla ez napjainkban zajlik, teljesen leépítették és építik ma is azokat a tiszteket, akiknek van valós tűzharcban szerzett tapasztalatuk, Irak, Afganisztán és a helyükre tejfelesszájúakat ültettek. A Honvédség teljes kiherélését elvégezték, de ahogy orbán mondaná még, folytatjuk..
"22/24"
Stílus? Én csak idéztem a mélyen tisztelt nertársakat. Nehogymár egy fiddernek nem jó amit a fidderke mond.
A sorkatonaságot a fidesz gyalulta be. A kérdés pedig az volt hogy a jobboldali támogatná e azt amit beszántott sóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!