Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldaliak támogatnák a...

A jobboldaliak támogatnák a sorkatonaság visszaállítását?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet ilyen véleményeket hallani kormánypárti emberektől, hogy az igenis jó dolog és a hazafias nevelés egyik eszköze. Persze azt a legtöbben elismerik, hogy a Kádár-rendszerben, amikor ők voltak katonák az rossz volt és haszontalan, de valami más formában vissza kéne vezetni szerintük.

2023. dec. 29. 11:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17%

" tud te mennyi pénz lenne ez is amit értelmesebb dolgokra is fel lehetne használni?"

Például,TB által fizetett nem átalakításra?

Nektek általában ez a fontos.

2023. dec. 29. 11:50
 12/25 anonim ***** válasza:
22%
9!Okos ember békében készül a háborúra,2 hónapot mindenki kibírna,én az utolsó 1,5 éves voltam,de jött a rendszerváltás és 6 hónapot elengedtek.Kibírtam,olyan emlékekkel lettem gazdagabb ami jó érzésekkel tölt el.Ma már sokkal modernebb körülmények között folyhatna a kiképzés.
2023. dec. 29. 11:52
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

Csak abban az esetben ha értelmes fejlesztő tevékenység folyna a fiatalok körében. És nem szívatás ami volt sok helyen.

Pl. tanulnál egy piacképes szakmát ami az ország védelmével összefügg, vagy a saját végzettségedet kibővíthetnéd védelmi gazdasági ismeretekkel stb.

És kulturált XXI. századi minőségi formában profi katonaság által.

Ez a mostani rezsimben kivitelezhetetlen a rendszer sajátosságai miatt!

2023. dec. 29. 11:54
 14/25 anonim ***** válasza:
74%

Én is voltam 1 évig, de aki nem álomvilágban él az tudja nagyon jól hogy ez jelenleg itthon fölösleges pénzszórás lenne. Van hadseregünk a szerződéses és hivatásos állományhoz való csatlakozást kéne vonzóbbá tenni, nem 2 hónapokat bohóckodni az semmire sem elég.

Amig le van züllesztve az oktatás és egészségügy addig ne álmodozzunk rakjuk rendbe a dolgokat, Dél Korea, Izrael meg Svájc nem egy súlycsoport gazdaságilag velünk.

2023. dec. 29. 12:04
 15/25 anonim ***** válasza:
3%
Minden normális ember támogatja, mért épp a jobboldaliak lennének kivételek, szerintem ők sem elleneznék.
2023. dec. 29. 12:07
 16/25 anonim ***** válasza:
3%

"Vicces hogy a fidderek akarnak sorkatonaságot mikor ők maguk szüntették meg."

Kamu. A fidesz lefelé építi a Honvédséget. Amíg ők vannak kormányon biztos, hogy nem lesz normális sorkatonaság. Ezért kötelező a fideszt leváltani.

2023. dec. 29. 12:11
 17/25 anonim ***** válasza:
16%
#16 Az elmúlt 13 évben szinte a nulláról lett újraépítve a magyar honvédség. Pont azért mennek az ilyen hülye konteós kérdések is állandóan, mert az egyik amivel rettegtetik az embereket ellenzéki oldalról, hogy majd a fidesz visszahozza a sorkatonaságot, annyira rá van feszülve a hadseregre.
2023. dec. 29. 12:13
 18/25 anonim ***** válasza:
57%

"#16 Az elmúlt 13 évben szinte a nulláról lett újraépítve a magyar honvédség."

Kamu. A Fidesz egy ütőképes hadsereget züllesztett le.

2023. dec. 29. 12:23
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

#18 Mi van????

Tudod te mi volt itt hadsereg néven 2010-ben? Nem, nem tudod.

Annyira nem volt semmi, hogy még a laktanyákat is külön céggel őriztették a katonák helyett.

Hol volt itt ütőképes hadsereg? semmi nem volt. A ballib kormányzat alatt mindent eladtak, bezártak, elajándékoztak. Az unokatesóm férje akkor hagyta ott a katonaságot, pedig ez volt a hivatása.

2023. dec. 29. 12:38
 20/25 anonim ***** válasza:
77%

Az elmúlt évtizedekben - már Orbán előtt - számos nemzetközi missióban vett részt sikeresen-profin a magyar hadsereg.

Egy rendkívül jó, NATO kompatibilis rendszer alakult ki, profi tisztekkel, akik tényleg értették és tudták mit csinálnak.

A mostani tisztogatás és átalakítás annak szól, hogy fideszesek kerüljenek a vezető pozíciókba, akik Orbán feltétlen hívei.

Jelenleg nem számít a szakértelem, mert béke van, és Orbán úgy van vele, hogy legyen megbízható fideszes, a többit meg úgyis megtanulja.

2023. dec. 29. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!