Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy a lengyelekhe...

Támogatnád, hogy a lengyelekhez hasonlóan egy potenciális kormányváltás esetén itthon is cseréljék ki az M1 kollaboráns dolgozóit?

Figyelt kérdés
Szerintem ez a vérfrissítés itthon sem ártana az M1 sok éves propagandizmusa után.

2023. dec. 29. 00:13
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
11%
Ott kezdtem érezni, hogy a magyar ellenzékben van lehetőség, amikor Kunhalmi ajtókat fejelgetett, Varjú pedig a földön húzgáltatta magát 😆 Közben Gurmai vert egy homerunt az utcán...
2023. dec. 29. 08:28
 22/48 anonim ***** válasza:
74%
Támogatnám, ha független és objektív szemléletű emberekre cserélnék őket, de ilyen soha nem lesz. Akárki van kormányon, úgyis a saját szócsövükként használják a közmédiát, amióta az létezik.
2023. dec. 29. 08:48
 23/48 anonim ***** válasza:
93%
#22 Használnák, ez igaz. De azért 2010 előtt még volt egy valamilyen sajtótörvény, akkor még működött a fékek és ellensúlyok rendszere. Akkor még nem engedhették meg maguknak egyik oldalról sem, azt amit most, mert úgyis lebuktak volna.
2023. dec. 29. 08:54
 24/48 A kérdező kommentje:
Vicces, mikor fideszesek a szólásszabadságról pampognak, amit gazdáik 2010 óta szisztematikusan leépítettek, bérrobotokat alkalmaza, akik jó pénzért visszaböfögik a putyini orosz propagandát. Mikor hívjátok meg főműsoridőbe az ellenzéki politikusokat?
2023. dec. 29. 09:09
 25/48 anonim ***** válasza:
12%
Most is hívnak ellenzéki politikusokat, csak ők - a Mi Hazánk kivételével - bojkottálják a közmédiát. Úgy látszik, nem akarják meggyőzni a Fidesz-szavazókat.
2023. dec. 29. 09:17
 26/48 anonim ***** válasza:
89%
25, azok után, amit KariGerivel műveltek, még csodálja bárki is, hogy nem megy oda jóérzésű ember?
2023. dec. 29. 09:22
 27/48 A kérdező kommentje:
Nem csoda, K.G. folyamatos lejàratása szerintem már egy átlag 50-nél magasabb IQ-valbrendelkező fideszesnek is szánalmas lehet. Tegnap mikor kapcsolgattam az adók között, rámentem az M1-re, ahol a nagy hír az volt, hogy K.G. szelfizgetni szokott. xD Azért mert egy átlag fidesz boomertől ez távol áll, szerintem abszolút emberi tulajdonság.
2023. dec. 29. 09:39
 28/48 anonim ***** válasza:
23%
Lényegtelen, hogy támogatná bárki is vagy sem, ez így fog történni. Ez mindig így történi, így volt akkor is, amikor az MSZP volt hatalmon és most is így van.
2023. dec. 29. 09:50
 29/48 anonim ***** válasza:
83%

Tul sok pénz megy a kormánymédia propagandára, csak az m1 144 milliárdot kap, a mi pénzünkből. Természetesen leváltanám, csak ne legyen erőszakos.

Ismerje be az M1, hogy Propagadát nyom, és mondjon le mindenki.

2023. dec. 29. 10:27
 30/48 anonim ***** válasza:
94%
Támogatnám, az ott dolgozókat pedig eltiltanám a médiától. A megafont is beszántanám teljesen, nemzetellenes szervezetté nyilvánítanám.
2023. dec. 29. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!