Támogatnád, hogy a lengyelekhez hasonlóan egy potenciális kormányváltás esetén itthon is cseréljék ki az M1 kollaboráns dolgozóit?
Figyelt kérdés
Szerintem ez a vérfrissítés itthon sem ártana az M1 sok éves propagandizmusa után.2023. dec. 29. 00:13
21/48 anonim válasza:
Ott kezdtem érezni, hogy a magyar ellenzékben van lehetőség, amikor Kunhalmi ajtókat fejelgetett, Varjú pedig a földön húzgáltatta magát 😆 Közben Gurmai vert egy homerunt az utcán...
22/48 anonim válasza:
Támogatnám, ha független és objektív szemléletű emberekre cserélnék őket, de ilyen soha nem lesz. Akárki van kormányon, úgyis a saját szócsövükként használják a közmédiát, amióta az létezik.
23/48 anonim válasza:
#22 Használnák, ez igaz. De azért 2010 előtt még volt egy valamilyen sajtótörvény, akkor még működött a fékek és ellensúlyok rendszere. Akkor még nem engedhették meg maguknak egyik oldalról sem, azt amit most, mert úgyis lebuktak volna.
24/48 A kérdező kommentje:
Vicces, mikor fideszesek a szólásszabadságról pampognak, amit gazdáik 2010 óta szisztematikusan leépítettek, bérrobotokat alkalmaza, akik jó pénzért visszaböfögik a putyini orosz propagandát. Mikor hívjátok meg főműsoridőbe az ellenzéki politikusokat?
2023. dec. 29. 09:09
25/48 anonim válasza:
Most is hívnak ellenzéki politikusokat, csak ők - a Mi Hazánk kivételével - bojkottálják a közmédiát. Úgy látszik, nem akarják meggyőzni a Fidesz-szavazókat.
26/48 anonim válasza:
25, azok után, amit KariGerivel műveltek, még csodálja bárki is, hogy nem megy oda jóérzésű ember?
27/48 A kérdező kommentje:
Nem csoda, K.G. folyamatos lejàratása szerintem már egy átlag 50-nél magasabb IQ-valbrendelkező fideszesnek is szánalmas lehet. Tegnap mikor kapcsolgattam az adók között, rámentem az M1-re, ahol a nagy hír az volt, hogy K.G. szelfizgetni szokott. xD Azért mert egy átlag fidesz boomertől ez távol áll, szerintem abszolút emberi tulajdonság.
2023. dec. 29. 09:39
28/48 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy támogatná bárki is vagy sem, ez így fog történni. Ez mindig így történi, így volt akkor is, amikor az MSZP volt hatalmon és most is így van.
29/48 anonim válasza:
Tul sok pénz megy a kormánymédia propagandára, csak az m1 144 milliárdot kap, a mi pénzünkből. Természetesen leváltanám, csak ne legyen erőszakos.
Ismerje be az M1, hogy Propagadát nyom, és mondjon le mindenki.
30/48 anonim válasza:
Támogatnám, az ott dolgozókat pedig eltiltanám a médiától. A megafont is beszántanám teljesen, nemzetellenes szervezetté nyilvánítanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!