Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy a lengyelekhe...

Támogatnád, hogy a lengyelekhez hasonlóan egy potenciális kormányváltás esetén itthon is cseréljék ki az M1 kollaboráns dolgozóit?

Figyelt kérdés
Szerintem ez a vérfrissítés itthon sem ártana az M1 sok éves propagandizmusa után.

2023. dec. 29. 00:13
1 2 3 4 5
 11/48 Blackfyre ***** válasza:
70%
5-ös: A magyar kormány lenne a konzervatív hang a liberális abortusztörvénnyel, és a magas állami beavatkozással/magas adókkal?
2023. dec. 29. 01:15
 12/48 anonim ***** válasza:
85%
Imádom, h a fidesz szavazók úgy beszélnek a kormányról, mint ha azt csupa rendes ember alkotná, holott egy forinttal sem érnek többet gyurcsánynál meg az ellenzéknél. Nyugodtan beszélhettek az ellenzéki szavazókról úgy, mint ha ők máshol élnének, de a ti országotokat is szétlopják a mostani vezetők is, nem csak az ellenzékiekét. A ti adóforintjaitok is magánzsebekben kötnek ki, a ti gyerekeitek is a hulladék magyar oktatásban tanul és ti is a hulladék magyar egészségügyben haltok majd meg, ha valamiért kórházba kerültök. Anyázzátok egymást nyugodtan az ellenzékiekkel, közben meg odafent a nagycirkuszban rajtatok röhög az összes politikus.
2023. dec. 29. 01:16
 13/48 anonim ***** válasza:
73%
11 a magas szintu allami beavatkozas pont a konzervativokra jellemzo, allambacsi majd gondoskodik mindenrol, te csak csinald amit mond. Elvegre a nyugat a liberalis (EU, USA, stb), es ok kevesbe avatkoznak, szabalyoznak allamilag, mint a keleti orszagok.
2023. dec. 29. 01:38
 14/48 anonim ***** válasza:
11%
Látom, a komcsiknak nagyon hiányzik Pártkelte az M1-ről.
2023. dec. 29. 04:57
 15/48 anonim ***** válasza:
91%

5,csak sikerült kiprovokálnod, hogy válaszoljak, pedig, megfogadtam, hogy nem, de, hát, soha nem mond, hogy soha...

Szóval: Magyarországon nem a konzervativ hangokkal van baj a médiában, hanem a következőkkel:

-a legnagyobb probléma, hogy még más országokban még a közmédia is részben piaci alapon tud működni, addig itt, te fizeted a közmédiát, meg minednki más.

-Alkotmány ellenes az, hogy eltolódik a balansze és nem jelennek meg nem konzervativ hangok, vagy, az, hogy Németh Balázs és Benbde Balázs mondja azokat el

-A legnagyobb probléma továbbá, hogy a konzervativ hangok magyar sajtótörténelmi rekord mennyiségű vesztett sajtóperrel rendelkeznek, ami szintén a te pénzedből van fizetve értsd, hát, nem a leg szavahihetőbb bagázsról van szó, vagyis nem igaz, amit mondanak.

-Aztán ott van még a költségvetés, hogy mennyi pénzt ad nekik az állam

-Hogy az MTVA-ról lehet tudni, hogy a gyatra minőségért cserébe egy tutibiztos kifizetőhellyé vált, vagyis pénzmosoda az egész

-és, ha már fent emlitettetm az alkotmányellenes balanszt, akkor maga a tevékenységük is alkotmányellenes, mivel mára semennyire sem biztositják a magyar kultúrána fenntartását.

2023. dec. 29. 05:28
 16/48 anonim ***** válasza:
79%
14, én vérbeli komcsi vagyok, de nekem nem hiányzik, elég bekapcsolnom az M1et és boldog leszek tőle, hiszen, ott mindent megkapok, ami a kommunista időkből hiányzott.
2023. dec. 29. 05:33
 17/48 anonim ***** válasza:
88%
#1 Soha nem lesznek olyan ellenzéki politikusok, akik képesek lennének választást nyerni, addig amíg a közmédiában szabadon azt hazudhatnak róluk, amit csak akarnak
2023. dec. 29. 06:17
 18/48 anonim ***** válasza:
85%

Én azta sok pártnyaloc trógert akik most ott közremüködnek a pártpropaganda és az agymosás terjesztésében, kényszermunkára küldeném

Ilyen közmunkás bérért, Ha mááá meg lehet élnia havi 47 ezerbűl:D

2023. dec. 29. 07:01
 19/48 anonim ***** válasza:
14%

17

Közmédia nélkül is égők.

Elég megnézni, hogy mit művelnek a saját közösségi oldalaikon.

2023. dec. 29. 08:09
 20/48 anonim ***** válasza:
5%
Ahhoz előbb nyerni kéne egy választást xDDD
2023. dec. 29. 08:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!