A szingliség nemzetellenes cselekedet?
20/20
Egy nyilvánvaló problémára, csak annyi futotta hogy egy nemlétező problémával igyekszel takargatni?
Nem te vagy a legélesebb kés ahogy látom.
14 éve kizárólagos döntéshozatallal ennyire futotta a fidesztől.
Erőlködj még kicsit, hátha szánalmasból viccessé válsz :)
22
Ezt ti találtátok ki gyermekem 🙂
#22 Neked azt nem sikerült felfognod, hogy a kérdést nem fideszes írta ki hanem pont egy hozzád hasonló. de egyből másokat kezdesz el szidni miatta.
Az, hogy a férfiak szülhetnek, pedig tényként ki lett mondva a neked tetsző liberális politikusok által. Hogy ez nemlétező probléma, azt értem, a férfiak nem tudnak szülni. A probléma az, hogy te nem azon akadsz ki hogy ezt egy politikus kimondja - hogy megtehetik, hanem hogy más eléd teszi, hogy megtörtént.
23/23
Kicsoda találta ki? :) Mi az hogy ti? Attól hogy itt vergődsz nem csak két naponta van szülészet és nem a portás tartja a Magyar órát? :)
Értem én hogy ezek a tények nagyon kerülendőek a kormányimádóknak.
24
Bocs,de az én politikusaim azt vallják, hogy szülni csak a természet teremtette nők tudnak ☝️😁
25
Tudom, tudom, ráadásul 2017-re éhenhalt a teljes lakosság.
Ti laposföldesek viccesek vagytok 🤣
27/27
Nem a németek fagytak éhen?
A terelés a katasztrófális közszolgáltatásokról azért van mert xar beismerni milyen rosszul kormányoz a fidesz? Vagy megszoktad mindenki birka körülötted és terelgetheted őket? :)
28
Már halottnak kéne lennem 6 éve, éhenhalás okán. Ti terjesztettétek, hogy milliók éheznek itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!