Baloldali/liberális ellenzéki szavazók. Elvennétek a külhoni magyaroktól a magyar állampolgárságot?
Kettős állampolgárok. A legfőbb gondotok az, hogy ők is szavazhatnak.
Mi lenne nektek erre a megoldás? Minden magyar állampolgárnak joga van szavazni, éljen bárhol a világban. Szóval nincs más megoldás, el kell venni tőlük az állampolgárságot. Igaz?
"Természetesen.A legfőbb gond az,hogy 90%-uk egyazon pártra szavaz."
Ha baloldali ellenzéki pártra menne a szavazat, akkor az gondolom nem lenne baj. Ugye?
A nyugatra vándorolt magyarokkal mi a helyzet? Ők nyugodtan szavazhassanak?
Azon sose sopánkodtok, hogy ők minek ugatnak bele a választásba. Csak a külhoni magyarokkal van a bajotok, mert olyan pártra szavaznak, akik nem akarják véglegesen eltaszítani őket az anyaországtól.
Talán, ha a baloldal törődne velük is.... akkor menne oda is szavazat. Ugyanez igaz a vidékiekre is. Kb bunkó parasztnak tartja a baloldal a vidékieket. Csodálkoznak, hogy csak a fővárosban érnek el jelentősebb sikereket.
"Te érted amit olvasol? Nagyon nem úgy tűnik."
Az a bajod, hogy 90% egy pártra szavaz. Mégpedig a fideszre. Hát a helyükben én se szavaznék a balosokra, akik inkább eltaszítanák a külhoni magyarokat.
Ellenzéki vagyok, de ezt sose értem. Minek kell a külhoni magyarok ellen kampányolni.
Ha valaki dolgozni megy nyugatra, akkor ő még hazajöhet.
Aki soha nem élt az országban és nem is szándékozik, az ne is szóljon bele a politikába.
(Aki csak kint dolgozik, annak sokkal nehezebb leadni a szavazatát, mint annak aki soha nem élt itt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!