Akkor végül is idén is reálbér-emelkedés volt Magyarországon? A bérek 15-30%-kal emelkedtek/emelkednek de az infláció csak egy számjegyű lett.
Mármint úgy érted hogy 9.9% egy hónapra levetítve? Akkor jó mert az éves 20+% lesz akkor is ha decemberre 0% ot hazudnak.
Legalább szenteste ne hazudozz nagy eresztény kormányodért.
Hát, én sokak szerint "job-hooper" vagyok, gyakran váltogatok.
Infláció ide vagy oda, a fizetésed csak váltásokkal marad piaci szintű.
Viszont, az infláció miatt be kellett iktatnom egy a tervezettnél korábbi váltást.
Amikor megláttam,hogy még a nem túl márkás sajtnak is 4000 volt kilója,kiakadtam.
Végül is, nekem nem csökkent a fogyasztó erőm, de csak a váltás miatt.
Ismét növekednek a reálbérek, igen.
A mérséklődő infláció kedvező hatást gyakorolt a reálbérekre: éves alapon a szeptemberi 1,4 százalék után újra növekedést mért a KSH, mégpedig 3,7 százalékosat.
7/8
Erre belinkelsz egy kormány ánuszából kilógó propaganda lapot ami az adónk felélésében jeleskedik csak az elvesztett sajtópereken kívül.
Ne nevettesd már ki magad.
A Gyurcsány-korszak óta 70%-al növekedtek a reálbérek!
Egy átlagos család pedig 180.000 forintot takarít meg HAVONTA a rezsicsökkentett árakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!