Balliberális ellenzékiek ti élnétek ezek között a körülmények között ebben a "haladó " nyugati országban?
https://www.youtube.com/watch?v=-fKjS_ojYRc
https://www.youtube.com/watch?v=p5AeGKSDVdE
Te írtál ki egy kérdést azokról a körülményekről, amik az általad linkelt videókban látszik, ezek a körülmények itthon is, de igazából minden országban vannak.
Ha ennyire a Nyugati fejletségről akarsz mutatni videót, akkor miért nem egy fejlett kutatóintézetről mutatsz videót, vagy múzeumokról?
Miért próbálod a társadalom perifiriájáról egy kiragadott drogos esettel bemutatni egy ország fejlettségét és élhetőségét, mert az általad mutatott dolog mindenhol van a világban. Nem attól fejlett a Nyugat, hogy vannak ott drogosok, vagy nincsenek, és nem is ez határozza meg, hogy élhető-e, mert ennyi erőből akkor nincs a Világon olyan hely, ami élhető lenne a logikád alapján.
https://www.youtube.com/watch?v=wtwYNKI_cpU&list=PLaTt9Ogb3s.. Te élnél ebben a béna haladó nyugati országban?
12
Persze-persze pintér!
Csak Philadelphiában több hajléktalan él mint budapesten!
Ja és őket nem érdekli a hightec.
A fejlettséget a hátrányos helyzetűek felzárkkóztatásában is kell mérni kisfiam!
16
Az orsós is őket szolgálja tele van migránssal
"A fejlettséget a hátrányos helyzetűek felzárkkóztatásában is kell mérni kisfiam!"
És a hanyatló Nyugaton vagy a fejlett Keleten zárkóztatják fel jobban a hátrányos helyzetűeket? Itthon? Azzal, hogy kirúgják a magyar munkásokat és helyettük keletről hozott munkaerőt vesznek fel?
Én sem vagyok Nyugat majmolóm soha semmi pénzért el sem költöznék itthonról, na de azért azt mondani a nyugatra, hogy nem fejlett? Ha a nyugat nem fejlett, akkor mi a fejlett? Bulgária? Magyarország? Gáza?
Mi a bajod a Nyugattal? Hozol egy kiragadt példát egy utcáról készült videóval. Nézel esetleg olyan videókat is a Nyugatról ami a jó oldalát mutatja be, vagy csak addig terjed a Youtube keresésed, hogy "Philadelphia drug street"?
https://www.youtube.com/watch?v=0SE6byZnAnI Gondolom egy ilyen videót már ignorál az agyad, nem? Ahogyan sok hozzászólást is, köztük az egyik enyémet is ignoráltattad. Ha megnézed ezt a videót, mit gondolsz a városról? De úgysem nézed meg, hisz nincsenek benne olyan drogos csövesek, akikből lesznek majd a sebész orvosok, akik a szegény kis philadelphiai óvodások fütyijét vágják le és lesznek onnantól kislányok. Gondolom erre megy ki a játék, nem? Provokálni és mocskolni, a jó oldalt, még ha 99%-ban az is van többségben, ignorálni kell, abba az 1%-ba kell kapaszkodnod, hiszen attól van erekciód Kisfiam! De miért pont a Philadelphiai drogosokra hegyezed a bohócot? Izgat az elérhetetlen távolság? A plátói soha be nem teljesülhető szerelem? Megértem végülis ha ez a magyarázatod, máskülönben meg csak menj le Budapesten (( rohadt messze lakok, nem tudom a pontos helyeket, Én is csak videókból tájékozódok )) a Népszínház utcába, 6-os 8-as villamoson (( vagy metrón? )) 8. kerületnek a zordabb utcáiba.
"A fejlettséget a hátrányos helyzetűek felzárkkóztatásában is kell mérni kisfiam!"
Magyarországon 3 hónapig jár álláskeresési járadék a munkahely elvesztése esetén, miközben az átlagos munkanélküliség még mindig majdnem egy évig tart. A 3 hónapra csökkentés 2011-ben egy olyan időszakban történt, amikor ez még másfél év volt.
Én nem látom Magyarországon a hátrányos helyzetűek felzárkóztatását.
Én még szerencsésnek érzem magam, jól keresek, de minden hónapban félre is teszek, mert tudom, hogy a magyar állam nem fog segíteni, ha bajba kerülök.
Ebben az a legdurvább, hogy az emberek valóban lepukkantak. De ahhoz képest az épületek milyen szép modernek már.
Magyarországon pedig még az elit környékeken is régi gettós panel putrik vannak, Budán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!