Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balliberális ellenzékiek ti...

Balliberális ellenzékiek ti élnétek ezek között a körülmények között ebben a "haladó " nyugati országban?

2023. dec. 24. 12:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
79%

Te írtál ki egy kérdést azokról a körülményekről, amik az általad linkelt videókban látszik, ezek a körülmények itthon is, de igazából minden országban vannak.

Ha ennyire a Nyugati fejletségről akarsz mutatni videót, akkor miért nem egy fejlett kutatóintézetről mutatsz videót, vagy múzeumokról?

Miért próbálod a társadalom perifiriájáról egy kiragadott drogos esettel bemutatni egy ország fejlettségét és élhetőségét, mert az általad mutatott dolog mindenhol van a világban. Nem attól fejlett a Nyugat, hogy vannak ott drogosok, vagy nincsenek, és nem is ez határozza meg, hogy élhető-e, mert ennyi erőből akkor nincs a Világon olyan hely, ami élhető lenne a logikád alapján.

https://www.youtube.com/watch?v=wtwYNKI_cpU&list=PLaTt9Ogb3s.. Te élnél ebben a béna haladó nyugati országban?

2023. dec. 24. 13:05
 12/33 anonim ***** válasza:
93%
Magyarországon is van Dorottya Palazzós penthouse meg tiszabői nyomor, szélsőértékeket kiragadni elég értelmetlen. Főleg annak fényében, hogy az elmúlt évtizedben eléggé más polcra került az USA, rég nem emlegetik az álmok hazájaként. Ennek pont a neokon gazdaságpolitikához van köze, amit a thatcherista-reaganista Orbán is példának tekint.
2023. dec. 24. 13:09
 13/33 A kérdező kommentje:

12

Persze-persze pintér!

Csak Philadelphiában több hajléktalan él mint budapesten!

Ja és őket nem érdekli a hightec.

A fejlettséget a hátrányos helyzetűek felzárkkóztatásában is kell mérni kisfiam!

2023. dec. 24. 13:46
 14/33 A kérdező kommentje:
Lassan a fél ország hajléktalan lesz náluk!
2023. dec. 24. 13:47
 15/33 anonim ***** válasza:
31%
Amég Orbán Viktor megvíd minket it sose lesz ijen migráncs getó áldot legyen sok lipsi megéjen ijen amerikába
2023. dec. 24. 13:50
 16/33 A kérdező kommentje:

16

Az orsós is őket szolgálja tele van migránssal

2023. dec. 24. 13:52
 17/33 anonim ***** válasza:
#17 ne szigyad Viktort mer baly les z!
2023. dec. 24. 13:53
 18/33 anonim ***** válasza:
84%

"A fejlettséget a hátrányos helyzetűek felzárkkóztatásában is kell mérni kisfiam!"

És a hanyatló Nyugaton vagy a fejlett Keleten zárkóztatják fel jobban a hátrányos helyzetűeket? Itthon? Azzal, hogy kirúgják a magyar munkásokat és helyettük keletről hozott munkaerőt vesznek fel?

Én sem vagyok Nyugat majmolóm soha semmi pénzért el sem költöznék itthonról, na de azért azt mondani a nyugatra, hogy nem fejlett? Ha a nyugat nem fejlett, akkor mi a fejlett? Bulgária? Magyarország? Gáza?

Mi a bajod a Nyugattal? Hozol egy kiragadt példát egy utcáról készült videóval. Nézel esetleg olyan videókat is a Nyugatról ami a jó oldalát mutatja be, vagy csak addig terjed a Youtube keresésed, hogy "Philadelphia drug street"?

https://www.youtube.com/watch?v=0SE6byZnAnI Gondolom egy ilyen videót már ignorál az agyad, nem? Ahogyan sok hozzászólást is, köztük az egyik enyémet is ignoráltattad. Ha megnézed ezt a videót, mit gondolsz a városról? De úgysem nézed meg, hisz nincsenek benne olyan drogos csövesek, akikből lesznek majd a sebész orvosok, akik a szegény kis philadelphiai óvodások fütyijét vágják le és lesznek onnantól kislányok. Gondolom erre megy ki a játék, nem? Provokálni és mocskolni, a jó oldalt, még ha 99%-ban az is van többségben, ignorálni kell, abba az 1%-ba kell kapaszkodnod, hiszen attól van erekciód Kisfiam! De miért pont a Philadelphiai drogosokra hegyezed a bohócot? Izgat az elérhetetlen távolság? A plátói soha be nem teljesülhető szerelem? Megértem végülis ha ez a magyarázatod, máskülönben meg csak menj le Budapesten (( rohadt messze lakok, nem tudom a pontos helyeket, Én is csak videókból tájékozódok )) a Népszínház utcába, 6-os 8-as villamoson (( vagy metrón? )) 8. kerületnek a zordabb utcáiba.

2023. dec. 24. 14:12
 19/33 anonim ***** válasza:
91%

"A fejlettséget a hátrányos helyzetűek felzárkkóztatásában is kell mérni kisfiam!"

Magyarországon 3 hónapig jár álláskeresési járadék a munkahely elvesztése esetén, miközben az átlagos munkanélküliség még mindig majdnem egy évig tart. A 3 hónapra csökkentés 2011-ben egy olyan időszakban történt, amikor ez még másfél év volt.

Én nem látom Magyarországon a hátrányos helyzetűek felzárkóztatását.

Én még szerencsésnek érzem magam, jól keresek, de minden hónapban félre is teszek, mert tudom, hogy a magyar állam nem fog segíteni, ha bajba kerülök.

2023. dec. 24. 14:20
 20/33 anonim ***** válasza:
90%

Ebben az a legdurvább, hogy az emberek valóban lepukkantak. De ahhoz képest az épületek milyen szép modernek már.

Magyarországon pedig még az elit környékeken is régi gettós panel putrik vannak, Budán is.

2023. dec. 24. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!