Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tök jó dolog, hogy az orbáninf...

Tök jó dolog, hogy az orbáninfláció folyamatosan csökken, de mit lehet azzal kezdeni, hogy kegyetlenül drágák alapvető élemiszerek, szolgáltatások és a szegénység folyamatosan növekszik az országban?

Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 08:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

"Sok helyen a gyerekek már élelemet kérnek Karácsonyra"

Nekem ebben az a szomorú, hogy már segíteni is egyre nehezebb rajtuk. Saját magam mindig próbáltam adakozni, vásároltam tartós élelmiszereket, tészta, rizs, alapvető dolgok, stb. Most meg ha veszek valamennyi alap dolgot akkor ott vagyok hogy 5-10 ezrem rögtön elszaladt "adakozásra".

Én egyszerűen azt nem értem, hogy van még a vidék szegényebbik része életben. Gyakorlatilag élnek napról napra és esélyük nincsen a kitörésre.

2023. dec. 22. 11:44
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

A szomorúan vicces ebben a rendszernek az a cinikussága, hogy ő támogat alapítványokat, a fideszes - NER-es feleségek által létrehozott új pénzmosó alapítványokat, pl tavaly az egyik legtöbb pénzt a papagáj-mentő alapítvány kapta.

A Norvégok 70 milliárdot akartak adni az alapítványoknak, de kikötésük volt, hogy a pénz 10%-át ők dönthessék el, melyik magyar alapítvány kapja. Orbán inkább lemondott erről a 70 milliárdról, hogy nehogy egy nem fideszes is kapjon pénzt, nehogy egy "csak magyarnak" menjen a pénzből.

És ez a fideszesek szerint oké.

Agyhalottak vagy hazaárulók, ennyit tudok mondani róluk.

2023. dec. 22. 11:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Most is 1 hónapja látszik, hogy akkora a drágulás, meg a szegénység, hogy reggeltől estig megy a kocsikázás, tömve a boltok, plázák, mindenki úgy megvan indulva mintha nem lenne holnap.
2023. dec. 23. 07:55
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem van 1-1,5 millió ember aki jól él, és van 7,5 millió kb aki nem.
2023. dec. 23. 08:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó példa arra, hogy mennyi pénz van a magyaroknál (ami fűti az inflációt), hogy koronavírus lezárások alatt amikor csak boltba lehetett menni, konkrét tömegek voltak folyamatosan, fullra pakolt kocsikkal. Erre még tavaly jött a kormány pénzszórása. Brutális...
2023. dec. 23. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!