Miért fogy folyamatosan a mobilnetem?
Figyelt kérdés
Múlt héten 5,4 GB nettel jöttem el kollégiumba. Első két napon sokat neteztem,bevallom. De a többi nap nemigen. Hétfőn 2 GB nettel jöttem vissza koliba. Ma csak olyan játékokkal játszottam amikhez nem kell mobilnet. Instáztam még egy kicsit,de nem 400 megát. Most megnéztem,hogy még mennyi van hátra. 1,6 GB. Adattakarékos módon van, a messenger elvileg nem fogyaszt nekem, ahogy a face sem, csak a videók. Mégis folyamatosan fogy az internetem és aggaszt nagyon. Hiszen még 3 hetem van a suliból és ezt nem fogom így kibírni nettel, ha ez így folytatódik.
Összességében. Fogalmam sinca hova megy ennyi net.. nem csinálok semmit vele,akkor miért fogy?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2021. máj. 25. 19:37
1/2 anonim válasza:
Kapcsold ki amikor nem használod, csak akkor legyen bekapcsolva amikor ténylegesen használod is. Ha offline játékkal játszol akkor is kaocsold ki, mert nehogy azt hidd, hogy teljesen offline az a játék. Sokat spórol, ha nem hagyod folyamatosan neten lógni, nem csak a mobilneten, az akkun is.
2/2 Fsms válasza:
Ha bemész a beállítások menübe ott meg tudod nézni, melyik app viszi el a forgalom nagy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!