Gyurcsány Ferenc a határ kerítés ellen volt mindig is, ennek ellenére őt támogatjátok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 20. 17:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
1/22 anonim válasza:
A határkerítés ellen vagyok, de nem támogatom.
2/22 anonim válasza:
Akármennyire is hihetetlen, én semleges vagyok Gyurcsánnyal kapcsolatban, nem rajongok érte, de nem is gyűlölöm, viszont a keritéssel kapcsolatban igaza volt és igaza lett, nem kicsit, nagyon.
Elvitt egy rahedli pénzt, korrupciót és láthatóan semmit sem ér.
3/22 anonim válasza:
Egyetlen párt van, amelyik támogatja a határ védelmét, ez a Mi Hazánk. Őket támogatom, de nem ez az egyetlen oka.
4/22 anonim válasza:
A kerítés határvadászok nélkül semmit nem ér.
Sőt, még velük együtt is kijátszható.
És ki az a Gyurcsány Ferenc?
5/22 anonim válasza:
Imádom ezt az óvodás retorikát. Levezetve:
Gyurcsány = rósz
kerítés = lyó
Támogatod Gyurcsányt = utálod a kerítést.
Nem támogatod a kerítést = támogatod Gyurcsányt.
6/22 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam egyikre sem hogy jó vagy rossz. 😉
2023. dec. 20. 17:37
8/22 anonim válasza:
2: Marhaság, töredékére esett a Magyarországra beszivárgó illegális migránsok száma.
9/22 anonim válasza:
8, hány cikket kérsz arról, hogy hol találtak bevándorlókat, hogy lezárták a szomszédos határainkat, hogy embercsempészeket engednek ki stb... stb...?
Semmit sem ér a kerités.
10/22 anonim válasza:
#8 Ez nem igaz. Most is özönlenek, csak erről mind a fideszes, mind a DK-s propagandamédia hallgat. Kérdezz meg bárkit a déli határ közelében, hogy miért félnek kimenni az utcára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!