Gyurcsány miért akarja be engedni a migránsokat és miért támogatja az LMBTQ-t?
Figyelt kérdés
Gyurcsány Ferenc fizetős kórházakat akar még akarja emelni a rezsit.2023. júl. 31. 12:13
1/9 anonim válasza:
Mert amíg ettől rettegsz addig se veszed észre hogy a Fidesszel már konkrétan a csőd felé száguld az ország.
2/9 anonim válasza:
Sőt még a háborúba is belesodorná az átoperált óvodásokat. 😡
Maga a sátán él a szívében. Csak jézus urunk menthet meg! Bár ő mostanában elég elfoglalt, de addig sem kell félni, mert V. Iktor királyunk is hősiesen védelmez minket.
3/9 anonim válasza:
Pontosan, nincs a fidesszel semmi gond, csak minden hülye szembe jön az autópályán. Ilyen ez.
4/9 anonim válasza:
Orbán is beengedi a migránsokat. Gondolom ez olyan, mit amikor majd GYF fogja OV-t elszámoltatni, ha lesz rá lehetősége, de idáig ettől nem kell tartani, sőt lehet a megválasztása után se. Lehet GYF is úgy fogja OV-t elszámoltatni, ahogy OV elszámoltatta az MSZP-t és GYF-t.
5/9 A kérdező kommentje:
Amióta Orbán Viktor a miniszterelnök azóta egy afgán és szír migránst nem láttam és az élet színvonalam is sokkal jobb.
2023. júl. 31. 12:49
6/9 anonim válasza:
"Amióta Orbán Viktor a miniszterelnök azóta egy afgán és szír migránst nem láttam"
Azóta én sem, igaz, én előtte sem...
7/9 anonim válasza:
Te valami Megafosos képzőbe jársz kérdező?
8/9 anonim válasza:
Vagy bevittek neki egy mobilt a pszihiátriára.
9/9 anonim válasza:
Elképesztő, hogy egy lassan 15 éve a hatalomból eltávozott ex-miniszterelnökkel ilyen hatékonyan lehet titeket úszítani. Gondolom az nem zavar téged, hogy lassan csődbe viszik az országot. A költségvetési hiánycél 90%-át már áprilisban(!) elérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!