Az orbáni Magyarország az EU elveit semmilyen szinten nem valló országként miért tagja még a EU-nak?
Magyarország a Kárpát-medence közepén fekszik, így fontos szerepet játszik a térség biztonságának és stabilitásának megőrzésében. A Kárpát-medence közepén fekvő Magyarország fontos gazdasági és politikai szereplő a régióban. A szomszédos országokkal való jó kapcsolatok és a békés együttműködés előmozdítása érdekében, Magyarország kulcsszerepet játszik az Európai Unió külpolitikájában.
Magyarország hozzájárulhat az Európai Unió gazdasági versenyképességének javításához. Magyarország növekvő gazdasággal rendelkezik, amely a technológia, az innováció és a turizmus területén is erős. A magyar vállalatok és termékek hozzájárulhatnak az Európai Unió gazdasági versenyképességének javításához.
Lehetne még sorolni, de ezek voltak a fontosabbak. Orbán Viktor sem hülye, és nagyon is tisztában van ezekkel a tényezőkkel. Nem fogja kiléptetni Magyarországot az Európai Unióból, mert akkor elzárna egy nagyon fontos bevételi forrást, az eus pénzeket. Mi történt volna ha Orbán Viktor, aszt a rengeteg eus pénzt, amit kapott az Uniótól, arra költötte volna amire kell? Gazdaságilag, stabilabban állnák mint Ausztria.
Nem fogom isteníteni Orbán Viktort, de higgyétek el hogy rengeteg esze van!
Ettől eltekintve, utálom a politikát! Nekem teljesen mindegy, hogy melyik idióta vezeti és lopja szét az országot. Akinek van esze, az még a legnagyobb elnyomás alatt is megtud élni vagy gazdagodni ebben az országban.
19-es voltam.
#22 Neked meg ideje lenne kihúznod a fejed a buborékodból és a valóságot észrevenned.
Mégis miért nézed hülyének a nyugatiakat?
Tényleg azt hiszed azért volt az EU bővítése, azért vettek be minket mert az nekünk volt jó?
NEM! Az eu-t a régi tagországok azért bővítették, mert az nekik volt jó! Piacot szereztek, olcsó, képzett munkaerőt, szabad, vámmentes folyosót a tengerig és a keleti régió felé.
Kérdező.
Nem nézek M1-et és TV se már vagy 10 éve, de azért köszönöm a kritikát.
Kaptál egy választ, asztán hogy tetszik vagy nem, az már nem igazán érdekel.
Sokkal össze tetteb, és bonyolultabb az Európai Unió rendszere, mint ahogyan aszt te felfognád. Én sem vagyok természetesen mindentudó, de nálad tájékozottabb vagyok, ezzel kapcsolatban.
További szépestét!
22-es a piacszerzés érdeke az EU-nak ez sosem volt titok, a bővítéseknek ez az egyik fontos mozgatórugója volt mindig is és lesz ezután is.
24-es ezzel a helyesírással nyilván sokkal tájékozottabb lehetsz mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!