Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az orbáni Magyarország az EU...

Az orbáni Magyarország az EU elveit semmilyen szinten nem valló országként miért tagja még a EU-nak?

Figyelt kérdés

2023. dec. 19. 01:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

9) Konkrétan sajnos igen.

Lettországban még az ukrajnainál is durvább nyelvtörvény és rassztörvény van. Mégse zavar senkit Brüsszelben, nincsenek róla jelentések, elitélő nyilatkozatok, jogállami eljárások Lettország ellen.

2023. dec. 19. 09:07
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
#10 Nem változtattak a nyelvtörvényen, hanem egy tervezetet vontak vissza, ami azt még tovább szigorította volna.
2023. dec. 19. 09:17
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
12, nagyszerű, akkor már csak az a kérdés, hogy ez miért zavar minket mimagyarokat és miért nem zavar minket mimagyarokat ugyanennyire mondjuk Szlovákiában, ahol a magyarellenes Ficót támogattuk egy ugyanilyen nyelvtörvénnyel?
2023. dec. 19. 09:20
 14/25 anonim ***** válasza:
25%
13)Szlovákiában azért màs a helyzet.Ott hasznàlhatod a magyarlakta területeken hivatalosan a magyar nyelvet.
2023. dec. 19. 09:34
 15/25 anonim ***** válasza:
39%

#13 A szlovákoknál konkrét magyar pártok léteznek, magyar oktatás, média is van.

Nagyon nem ugyanaz, hogy nem ismerik el a kettős állampolgárságot, még hogy még beszélni sem beszélhetsz magyarul a munkahelyeden, iskolában magyar nemzetiségűként, mint az ukránoknál ma.

2023. dec. 19. 09:53
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező

Megnyugtató, hogy nem változtok, ugyanaz az ostoba hergelés megy tőletek ész nélkül mint eddig.

Csak így tovább, nem kell erőltetni a tavaszi kampányt sem a fidesznek. Hozzátok ti a sikert garantáltan, ahogy az elmúlt években.

Nekem jó ez így, tetszik ha még kevesebb ballibes párt, képviselő marad talpon a következő években, mert szépen elveszítem a maradék szavazóitok kedvét is attól hogy rátok voksoljanak.

Szóval hajrá, csak így tovább, folytasd csak!

2023. dec. 19. 09:56
 17/25 anonim ***** válasza:
60%
16-os hozza a szokásosat azzal az értelmetlen elmélettel, hogy azért győz a fidesz mert az ellenzék szidja. Ez el kellene már felejteni. Ezen az alapon már régen az ellenzéknek kellene kormányoznia, mert az ellenzéket még jobban szidják. Mégis a fidesz győz. Mert manipulál, hazudik, lefizeti a választóit, trükközik és most már az uniós tisztségviselőket is sikerült rávenni egy barter üzeltre cserébe a milliárdokért.
2023. dec. 19. 10:57
 18/25 A kérdező kommentje:
A válaszolók egy részének csak szólok, hogy nem vagyok sem libsi, sem balos, sem jobbos, sem fideszes. Pont semleges vagyok és voltam mindig is a politikai nézetek terén. A kérdést is kivülről figyelőként tettem fel, mivel szemmel látható - de annyira, hogy majd kiveri az ember szemét - Orbánék EU ellenes retorikája, ele minden EU ellenes plakátokkal, folyamatosan EU ellenes kommunikációt folytatnak idehaza és külföldön is. A kérdés innentől egy teljesen kivülállónak is adott, ha ennyire nem szeretik az EU-t mit keresnek még ott. Nyilván nincs arra felhatalmazásuk, hogy kiléptessenek minket onnan, de akkor miért nem mondanak le arra hivatkozva, hogy ők ezzel a politikával amit az EU folytat nem tudnak egyetérteni. Csinálhatnának egy népszavazást a kamu nemzeti konzultáció helyett, hogy maradjunk EU tagok vagy sem, és ha a nép úgy szavaz, hogy maradjunk, akkor Orbánéktól csak az lenne a becsületes, ha lemondanának, a sok EU ellenes uszítás helyett. Nyilván ez az egész fikció, hiszen egyértelmű, hogy Orbánék az EU könnyen lopható pénzére ácsingóznak, nyilván ha egy orosz-kínai szövetségben lennénk benne, nem lehetne lombkorona sétányokat építeni a puszta közepére.
2023. dec. 19. 13:55
 19/25 anonim ***** válasza:
37%
Az Európai Uniónak nagyobb szüksége van Magyarországra, mint Magyarországnak az Unióra.
2023. dec. 19. 15:45
 20/25 A kérdező kommentje:
19-es ezt kifejtenéd?
2023. dec. 19. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!