Beváltotta a hozzá fűzött reményeket a kettős állampolgárság intézménye? Elindult a magyar kisebbség lélekszámának növekedése a környező országokban? Vissza kezdtek költözni az ott született magyarok?
"Elindult a magyar kisebbség lélekszámának növekedése a környező országokban?"
Nem, helyette elindult, vagy inkább felerősödött a határon túli magyarok idevándorlása. Márpedig aki idejött, az onnan hiányzik.
"Vissza kezdtek költözni az ott született magyarok?"
Legföljebb a legutóbbi időkben, amikor már Szlovákia messze felettünk jár, és Románia is utolért minket gazdaságilag. Szóval az egésznek több köze van ahhoz, hogy Magyarország gazdaságilag lecsúszott, mint ahhoz, hogy kinek mi a szülőföldje és hova vágyakozik.
"Beváltotta a hozzá fűzött reményeket a kettős állampolgárság intézménye?"
Szerintem eleve az volt Orbánék célja, hogy magyar ajkú, magyar kultúrájú bevándorlók jöjjenek ide, mert már látszott, hogy a demográfiai helyzeten nem tudnak úrrá lenni, és munkaerőhiány van.
Ezért szerintem beváltotta a reményeket, ui. ezek volt a valódi remények, nem az, amivel ámítják a népet.
Nem tudom mi volt Orbánék igazi célja, lehet csak szavazat felvásárlása, vitassatok meg.
De aki magyarnak született és annak érzi magát, az jogosult a magyar állampolgárságra és ez így helyes. Azért megvonni valakitől az állampolgárságát mert nem oda szavaz ahova te szeretnéd az színtiszta fasiszta gondolat
Annyira, hogy az anyaországhoz hasonlóan a magyar lakta területeken is csökkentek a magyarság számai, ellenben kontinensszerte több olyan oroszkhoz köthető politikai jellegű bűncselekmény történt, ahol magyar szálként jelen vannak a letelepedési kötvényeink.
Értsd nem.
Na ez dettó hazugság.
És elég szomorú, hogy pont Magyarország az egyetlen olyan ország a VILÁGON amelyik a saját nemzettársai elleni gyűlöletre épít kampányt és abból csinál politikai hasznot. Ilyen sehol máshol nincs a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!