Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek szerint mégsincs hatalmas...

Ezek szerint mégsincs hatalmas jólét?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom de elegem van. Sokan úgy tesznek mintha mindenkinek lenne hatalmas pénzeket fizető munkahelye. De amikor valaki (például én) megeri kérdezni hogy kereshetne többet (mint minimálbér) akkor jönnek hogy húzz tanulni, képezd magad stb. De arra nem gondolnak hogy nem mindenki képes erre. Ráadásul most törölték a munkaügyi képzéseket is. Erről miért nem tudtok dumálni?

És szó szerint Tömegek élnek dolgozói szegénységben. Igen, én kimerem mondani.

Amikor meg valaki olyat mer mondani hogy munkanélküli, akkor meg az jön hogy lusta, húzz dolgozni. Csak az a baj hogy a szerencsétlen nem talál munkát, mivel keleten, északkeleten lakik és nem Pesten.

Illetve van még más is.

Találtam egy videót, amiben súlyosan nélkülöző gyerekek vannak. Elmondják hogy karácsonyi ajándékként Alap élelmiszereket kérnék.

[link]

Na tessék Magyarország 2023 csessze meg!

2023. dec. 17. 12:45
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
83%

“ a túlnyomó többség igenis jól él és esze ágában sincs a fidesz helyett másra szavazni.”

A túlnyomó többség nem él jól, csak olyan buta és/vagy igénytelen, hogy esze ágában sincs a Fidesz helyett másra szavazni.

Amíg az emberek itt az 1000 eurós fizetésükkel flexelnek, hogy mindenük megvan, addig tényleg sosem lesz jobb.

2023. dec. 17. 15:30
 32/33 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, annyira nem élhetsz rosszul, ha futja internetre. És ha már van, ne hatásvadász videókat, hanem jobb állásokat keress, ottlakással.
2023. dec. 17. 15:40
 33/33 anonim ***** válasza:
73%
Aki panaszkodik, mint a kérdező és a hozzá hasonlók, annak még nem fáj eléggé. Akinek fáj, az nem panaszkodik.
2023. dec. 17. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!