Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidelitaszosokat leszámítva...

A fidelitaszosokat leszámítva Orbán mennyire népszerű a fiatalok körében?

Figyelt kérdés

2023. dec. 16. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%

"Én azt vettem észre, hogy a Mi Hazánkkal szimpatizálnak."

XDDDDDDDDDDDDDDDD

Mondjuk igaz, a Mi Tanyánk Mozgalom sok mémre szolgáltat ihletet amúgy.

2023. dec. 16. 21:57
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk a Mi Hazánkat eleinte én is jó opciónak találtam.

De aztán elolvastam a Virradat programot meg megnéztem néhány közgyűlésüket és el is ment a kedvem tőlük.

2023. dec. 16. 23:41
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Gimnazista vagyok, és az én ismertségi körömben egyáltalán nem népszerű a Fidesz, ugyanakkor a kortársaim más pártokkal sem szimpatizálnak különösebben (talán a Kutyapárt meg a Mi Hazánk népszerűbbek valamennyire).
2024. febr. 27. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

10 - "Úgy 50 és 65 éves kor között. Az afölötti generációban is népszerűek, de ne felejtsük el, hogy az afölötti korosztály a rendszerváltás előtt volt fiatal, és hajlamosak ráhúzni "Kádár alatt minden jobb volt" című nótára és a DK-ra szavazni!"

A büdös túrót!

Az időseknek van összehasonlítási alapjuk, nem mesékből ismerik a Kádári időket: az is szar volt (nem is kicsit) de a jelenlegitől sokkal normálisabb, kiszámíthatóbb, emberségesebb.

Én 60 múltam, és sem a DK-ra, sem a Fideszre és sem a Mi Hazánkra nem lennék képes szavazni!

Vagy a Momentum, vagy a Kétfarkúak. Elegem van ezekből a vén hülye nemzetrontó barmokból!

2024. febr. 27. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek a #13-assal, bár ez szociális helyzet függvénye is. Én is fiatal vagyok, bár már túl a bsc-n, és amit ő leírt, az azért már elég nyilvánvaló (kellene hogy legyen) mindenkinek. Egész egyszerűen nincs az ellenzék részéről életképes alternatíva, és amíg a fidesz marad kormányon, nem is lesz, hiszen kéz kezet most elven elbohóckodnak a Parlamentnen Toroczkaitól kezdve Vad(ai) Ágnesen keresztül Parizer Péterig, mindezt persze Gyurcsány kakasdombján, csak hogy az elrettentő illúzió is meglegyen. Így már tényleg csak a kétfarkúak maradnak, ha valaki, aki gondolkodik mindenképp élni szeretne a szavazati jogával. Érdemes egyébként megnézni Magyar Péter telexes interjúját, ő is ezeket mondja, csak sajnos ezekre már rég rá kellett volna jönniük a választópolgároknak, csak ugye a propaganda és a megfélemlítés elég hatékonynak bizonyult.
2024. márc. 1. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!