Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor miért hívta ki...

Vona Gábor miért hívta ki vitára Orbán Viktort?

Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom mert vitázni akar vele. Meglepődnék ha Orbán bárkivel leállna vitatkozni és ez baj.
2023. dec. 16. 12:23
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
Jó kérdés. Mármint Vona Gábor egy 1-2%-os támogatottságú pártocska vezetője, Orbán Viktor meg a miniszterelnök. Lassan már oda jutunk, hogy minden nap Orbán vitákat kell tartani, mely a Bivalybasznádi 2. körzet önkormányzati képviselője és kihívja. 😄
2023. dec. 16. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
#2: Senkivel nem áll ki. Nem furcsa?
2023. dec. 16. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

-miért ne?

-vita sose árt

-jó marketingfogás

-kis párt a nagyobb ellen

-tét nélküli, vesztenivalója nincs vele

-hatalmi pozícióban levőt kihívni mindig könnyebb

-0 energiabefektetést igényel (hisz egyértelmű,h úgyse fog vitázni vele)

2023. dec. 16. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

# 3:

Az országgyűlésben én úgy látom, szokott vitázni. Szóval ez sem igaz, hogy "nem áll ki". Amire nem áll ki, az a választások előtti miniszterelnökjelölti televíziós vita.

2023. dec. 16. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Vona nem akárki. 2018-ban egy egész lejárató kampányt szenteltek neki, több 100 millió forintos nagyságrendben, ha nem volt az milliárdos szintű. Mert Orbán tartott tőle. Az új pártja 1-2% ami érthető figyelembe véve, hogy nemrég alakult.

Ami az országgyűlésben van az minden, csak nem szabad vita. Ott szabályok szerinti felszólalások vannak, sokszor előre megírtan, vagy betanultan, már ha a házelnök megadja a szót. Még csak egymás szemébe sem néznek a felszólalók. Sokkal kulturáltabb tud lenni egy olyan vita, aminek keretei között a felek leülnének egymással szembe.

2023. dec. 16. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A parlamenti vita margójára:

Érdemi vitára a parlamentben nincs lehetőség, gyakorlatilag az OMM felbomlása óta

2023. dec. 17. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom Vona Gábor nem Orbánt, hanem Gyurcsányt hívta ki vitára. Vagy Orbánt is kihívta volna, csak én erről nem hallottam?
2023. dec. 17. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!