Orbán Viktor nélkül nyerne még választást a Fidesz?
Figyelt kérdés
Tegyük fel valami történne a miniszterelnökkel, így nem tudna többet indulni, nélküle maradnának. Ettől még képesek lennének fenntartani a hatalmat, vagy túlságosan köré épült az eszme, és az egész rendszer, emiatt széthullana gyorsan a párt? Valamint biztosan az ellenzék is kapna az alkalmon, és az eddiginél intenzívebben tudna nyomást gyakorolni.2023. dec. 16. 17:39
3/16 anonim válasza:
Szerintem nélküle sokkal inkább. Orbán már túl sokszor, túl sokat hazudott, lejáratta magát.
A fidesznek új vezetőre lenne szüksége.
Lázár János tudná irányítani az országot, és őt Brüsszelben nem küldenék ki a konyhába, ha szavazás van.
4/16 anonim válasza:
Talán ha Novák Katalin sztriptizelne a kampányfilmen
5/16 anonim válasza:
Novák és Varga kinyalhatnák egymást, kicsit ollózhatnának a kampány filmben, és lehetnének társelnökei a fidesznek,
7/16 anonim válasza:
Nem nyerne. A Fidesz egy Orbán köré épült, személyi kultuszon alapuló szekta. Ha a szektavezér Orbán meghal, a Fidesz összeomlik.
8/16 anonim válasza:
Remélem sose tudjuk meg.
Éljen soká Orbán Viktor!
9/16 anonim válasza:
Szerintem lenne esély nyernie, amíg az összes erőforrás, pénz, média, hatalom, minden náluk van. A nép egy jó részét megvezetik az újságokkal, Megafonnal, "köz"tv-vel. Sokan el is hisznek nekik mindent, csak nem tudom hogyan nem látják a szavazók, hogy összeomlik ez az ország lassan teljesen
10/16 anonim válasza:
Ha ugyanúgy menne a krumpli osztás meg a buszosztatás akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!