Tudna a fidesz Orbán Viktor nélkül választást nyerni?
Figyelt kérdés
Mondjuk orbán hirtelen eltűnne, valaki átvenné a helyét. Sokat esne a népszerűségük? Mit gondoltok?2021. aug. 12. 00:11
2/10 anonim válasza:
Persze. Pl egy Lézer Jancsira simán szavaztak volna az emberek. Nem véletlenúl lett ő hazaküldve. Egyszerűen a népszerűsége az egekben volt, felülmúlta Viktorét. Azon egyszerű okból, hogy egyfolytában ő volt a tv-ben a kormányinfók miatt. És sokak számára szimpatikus volt. Ezt kihasználva elkezdett ellentmondani Viktkrnak, és ez után parancsolták azonnal hátra. A dohányzásellenessége miatt talán még én is szavaztam volna rá 😃
3/10 anonim válasza:
Semjénre, Bayer Zsolt lovagúrra szívesen szavaznánk. Lázárra azért nem. Ő urizál, ellentétes az elveinkkel. De Deutschra is szavazunk
4/10 anonim válasza:
2-es jól leírta. Akit kicsit is veszélyesnek találnak, hogy netán felülmúlná O.V. népszerűségét, háttérbe szorítják. Tették ezt az utóbbi időben Mészáros Lőrinccel vagy éppen Lázár Jánossal. Érdemes egyébként a nemrég készült interjút megnézni Lázárral, nagyon intelligens és szókimondó ember, pedig sosem voltam Fidesz-párti.
5/10 anonim válasza:
Jaja, Lézer Dzsonival tuti nyerne😂🤣😆
6/10 anonim válasza:
Sőt, szerintem sokkal inkább, mert sokan azért nem szavaznak a jobboldalra, mert Orbán diktátor. Mondjuk Gyurcsány nagyobb diktátor volt, és ha a baloldali összefosás nyer, akkor ugyanúgy ő fog dirigálni, tök mindegy ki lesz kirakva bábnak.
7/10 anonim válasza:
Egyel azért legyünk tisztában. Maga Orbán a fidesz. Ez egy szekta. Ha nincs Orbán, nincs fidesz. Mert ha teszem azt Orbán eltűnne, a második vonal azonnal egymásnak esne a hatalomért. És ez remélhetőleg a fidesz végét jelentené.
8/10 anonim válasza:
Már a választások előtt szétesne a párt, mikor hiéna módjára elkezdenek harcolni a kiüresedett pártelnöki posztért.
9/10 anonim válasza:
Nem tudna. Egyszemélyi vezetése van. Az illető szegény nem is tehet róla, hogy mi rögzült benne gyerekkorában.
10/10 anonim válasza:
A fidesz egy centralista berendezkedésű párt, közepén Orbánnal. Nélküle fingani sem lehet, ő maga a fidesz. Ja Orbán eltűnik (remélem mielőbb), a párt szét fog hullani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!