A politikusok mit tudnak tenni az orvoselvándorlás ellen? Egyáltalán akarnak?
"Már megint a nyugat. Mit erőltet ránk?"
A demokráciát, a nyugati mentalitást, hogy mi is ellenségesek legyünk olyan országokkal, amiket a Nyugat önkényuralmi rendszereknek hív, hogy legyünk jóban az USÁ-val, hogy kapitalizmus legyen.... soroljam még?
10-22 09:43
Te mekkora egy barom lehetsz,már ne is haragudj!Én kórházban dolgoztem 6 évig,mint műtösasszisztens!Én tudom hogy mennyit kell tanulni egy orvosnak ahhoz hogy végre dolgozhasson és az elég viccesen hangzik hogy egy kezdő orvos 90 ezer ftot keres,annyit mint egy pénztáros!Gondolkozzál már ember,annak az orvosnak több ember mulhat az életén,és sokan csodálkoznak hogy milyen bunkó egy két orvos a betegekkel,hát csupán ez azért van,mert nincs megbecsülve,de még megfízetve sem!A minimum kezdő fízetés az 200 ezer ft lenne kézhez!!!!!!!
Mielőtt "diagnózist állítunk fel" valakiről egy - szitkozódó - mondatban:
Az általad felvázolt felelősségtudat nem létezik , - nem túl kedves utolsó hozzászóló, - például az Édesanyám majdnem belehalt egy szimpla kivizsgálásba, mert átszúrták az egyik belsőszervét a fene nagy felelősségtudatban, - amibe kis híján bele is halt.
Mindezektől elvonatkoztatva:
Minden hivatás választható.
Aki rendőrnek, katonának, tűzoltónak, kormányőrnek, pénzügyőrnek, kommandósnak, - vagy bármi hasonlónak, például orvosnak - akar menni, annak elsődlegesnek kell lennie a hivatástudatnak, szakmaszeretetnek, szakmai érdeklődésnek, önképzésnek - és hasonlóknak, - csak ezután van értelme pénzről beszélni.
Lényegtelen, hogy orvos-e a pályakezdő, vagy sem, sokan egy élet alatt nem jutnak el a 90 ezer forintos fizetésig - annak ellenére, hogy évtizedeken keresztül tettek le a közös asztalra, - nem kell a fellegekben járni, amikor egy orvos kezdőfizetése kerül szóba. Ha valaki a pénzért kezd el ilyen és hasonló hivatást gyakorolni, praktizálni, az jobb is, ha nem válik végérvényesen orvossá.
Az egymondatos "diagnózisaidat" pedig tartsd meg kérlek azok számára, akiknek kenyeret adsz!
"Azért bebaszna ha az orvos is annyit keresne mint pl egy gyári munkás."
Menj már a p..csába.
""Azért bebaszna ha az orvos is annyit keresne mint pl egy gyári munkás."
Menj már a p..csába."
Miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!