Fideszesek, mit szóltok hozzá, hogy elkezdődnek a tárgyalások Ukrajnávalbaz EU-s csatlakozásról?
Én párt semlegesként csak azt kerdeznem, hogy miert a fideszesek velemenye a kerdés?
Meg ugy komolyan, az ellenzekhez kötődő politikai raknak miert mindíg a fidesz a lenyeg?
Az ellenzékiek vélemenye nem is számít? Vagy mivan?
A fidesz azért nyer mindíg, az én szavazatommal is, mivel az ellenzék olyan szinten impotens hogy az nem is igaz!
Igy leszek én is fideszes a kerdest feltevő jóember szerint, de vállalom, hogy az igazsagbeszedes alkoholista és a holdudvara nem ok. Es azt gondolom, hogy az ukranok olyan messze vannak az EU csatlakozástól, mint Makó Jeruzsalemtől. Az, hogy egy vegelathatatlan folyamat megkezdődött, az egy aktuálpolitikai dolog, amit az ellenzéki partok (van azert ott is 1 db kivétel, aki nem biszex csillamponikat istapolt nem is olyan rég...) tapsolva üdvözöltek, miközben magasról tettek a magyarsag jogainak megtiprásara az aszott öreg izraeli gyöker meg a bzi gyereke támogatásaira acsingózva.
Köpjek v hányjak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!