Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok, felkészültetek...

Liberálisok, felkészültetek az újabb Fidesz 2/3-ra? Gulyás Marci épp most szedi szét MP-t a stúdióban.

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=5j9ELNPHSpY

MP hozza a formáját. Egyre agresszívabb. Kezdi elveszíteni a türelmét.

ma 18:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Nem keszültem fel,akarhogy is lesz a fideszre nem szavazok és szerintem még sokan.

Elég volt a Putyin kezfogásokból.

ma 18:39
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

Helyes ha Marci éles, provokatív kérdéseket tesz fel neki. Akkor derülnek ki a lényeges dolgok. Eddig még az volt a vád a narancsosaktól hogy "haha minden balos felsz0pja az új messiást haha".

És egyáltalán ebből hogy következik a fidesz 2/3-ad? Értelme sincs ennek a "kérdésnek" öreg.

ma 18:42
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
Azt hitted ellenzéki Marci, aki Tölgyesivel (Orbánra istenkirályként tekint) beszéli ki a gazdasági dologat.
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Hol veszti el?
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Liberális vagyok, nekem eddig sem volt kétségem efelől, és azzal is tisztában vagyok, hogy ez nem Magyar Pétertől függ.

De, tény és való, hogy amit ma produkál sem túl szimpatikus.

Politikusul beszél, mellé beszél, nem ad egyenes választ, eltereli a kérdést.

MZP mennyivel jobb volt ennél.

ma 18:43
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Idáig érzem az izzadtságot, ahogy ezt leírtad. Legalább a fűtést csavard le.
ma 18:43
 7/16 anonim ***** válasza:
26%
... miközben egyetlen alkalommal sem hívja meg a mikroközgazdász nőt, Pescinf Máriát, Kéri László feleségét.
ma 18:46
 8/16 A kérdező kommentje:

"És egyáltalán ebből hogy következik a fidesz 2/3-ad? Értelme sincs ennek a "kérdésnek" öreg."

Gulyás Márton hozta össze 2022-ben is a Fidesznek a hatalmas győzelmet. MZP-ből kierőszakolta azt a választ, hogy magyar katonákat is küldenének az ukrán háborúba, ha a nato kéri.

ma 18:46
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
Mivel nato tagok vagyunk.
ma 18:48
 10/16 anonim ***** válasza:
43%
te valami más csatornát nézel, teljesen korrektűl válaszol..
ma 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!