Liberálisok, felkészültetek az újabb Fidesz 2/3-ra? Gulyás Marci épp most szedi szét MP-t a stúdióban.
https://www.youtube.com/watch?v=5j9ELNPHSpY
MP hozza a formáját. Egyre agresszívabb. Kezdi elveszíteni a türelmét.
Nem keszültem fel,akarhogy is lesz a fideszre nem szavazok és szerintem még sokan.
Elég volt a Putyin kezfogásokból.
Helyes ha Marci éles, provokatív kérdéseket tesz fel neki. Akkor derülnek ki a lényeges dolgok. Eddig még az volt a vád a narancsosaktól hogy "haha minden balos felsz0pja az új messiást haha".
És egyáltalán ebből hogy következik a fidesz 2/3-ad? Értelme sincs ennek a "kérdésnek" öreg.
Liberális vagyok, nekem eddig sem volt kétségem efelől, és azzal is tisztában vagyok, hogy ez nem Magyar Pétertől függ.
De, tény és való, hogy amit ma produkál sem túl szimpatikus.
Politikusul beszél, mellé beszél, nem ad egyenes választ, eltereli a kérdést.
MZP mennyivel jobb volt ennél.
"És egyáltalán ebből hogy következik a fidesz 2/3-ad? Értelme sincs ennek a "kérdésnek" öreg."
Gulyás Márton hozta össze 2022-ben is a Fidesznek a hatalmas győzelmet. MZP-ből kierőszakolta azt a választ, hogy magyar katonákat is küldenének az ukrán háborúba, ha a nato kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!