Tényleg ennyire kimossa az emberek agyát és meghülyíti a fideszpropaganda?
Apukám. Soha nem foglalkozott politikával, évek óta nem megy el szavazni, szerintem a jövőben se fog. Tehát aktívan nem politizál.
De ha a tv-be propagandamédiumokból meghallja a "Soros" "Brüsszel" "Migráns" "Zelenszkij" és társai hívószavakat, már egyből hőbörög, szitkozódik és mondja vissza azokat a mocskolódásokat, amiket a fideszpropagandában hallott ezekről.
39
Wow, szóval fasiszta vagyok, mert leírtam, hogy a dákóm nőkbe passzol?
Te még abban a hitben élsz, hogy majd ettől meggondolom magam, mert kaptam egy fasiszta jelzőt? :D
Nem, továbbra is azt gondolom, hogy ami a lábam között van, csak nőkhöz kompatibilis.
"remélem ebből látod azt is, hogy minden szociális csatát elvesztettetek eddig és a jövőben is el fogtok veszíteni mindent."
Én a természet törvényeiben hiszek. Ti meg az olyan "előremutató" dolgokban, hogy pl a egy férfi is tud szülni. Nektek ez egy ideológiai fejlődés és szociális csata, pedig csak simán elmebetegség.
"Wow, szóval fasiszta vagyok, mert leírtam, hogy a dákóm nőkbe passzol?"
Nem, a széjobber hozzáállásod miatt vagy fasi.
"Te még abban a hitben élsz, hogy majd ettől meggondolom magam, mert kaptam egy fasiszta jelzőt? :D"
Dehogyis, nem véletlenül lesz fasi egy emberből.
"Nem, továbbra is azt gondolom, hogy ami a lábam között van, csak nőkhöz kompatibilis."
A valóság mást gondol erről :D
De te arra használod, amire akarod.
"Én a természet törvényeiben hiszek."
Tipik fasiszta érvelés, nem léteznek a "természet törvényei".
"Ti meg az olyan "előremutató" dolgokban, hogy pl a egy férfi is tud szülni."
Mert egy transz férfi tud szülni :D mi ebben a nehéz?
"Nektek ez egy ideológiai fejlődés és szociális csata, pedig csak simán elmebetegség."
Tudom, hogy elmebetegség a fasizmus, de attól jó veletek vitázni.
43#
Ha számotokra nem lényeg, akkor miért zavar, ha törvényt hoz a devianciák visszaszorításra?Pl:Jogi nem váltás tilalma...stb
"Ha számotokra nem lényeg, akkor miért zavar, ha törvényt hoz a devianciák visszaszorításra?Pl:Jogi nem váltás tilalma...stb"
Az emberi jogok megvágása igenis számít. De ezt ti, fasik teszitek problémává. Itt van a baloldal, meg néhány liberális, akik próbálják javítani a világot, az életünket. És itt van minden mocsok a jobboldalon, ami folyamatosan gáncsol, népet irt, visszazülleszti a társadalmat. Ha nem kellene a valóságtagadásotokkal küzdenünk 0-24, akkor már a Mars lenne a második legnagyobb magyar város, de neeeem, Gézunak nem tetszik hogy valaki más mit tesz a testével, szóval vissza a középkorba!
45#
Az emberi jogok túl vannak misztifikálva.Az egészet egy francia romkocsmában találták ki, valami ópiummámoros éjszakán.
Ha már a Mars felfedezésénél tartunk, sokkal több pénz jutna űrkutatásra,természettudományokra ha nem kellene annyit szociális kiadásokra költeni, amiket a baloldal hisztizett ki.
Sokkal erkölcsösebb ország ez azóta, mióta nincs jogi nem váltás.A biológia győzött, ami egy statikus, egzakt tudomány és nem a pszichológia, ami folyamatosan változik és vitatható , szubjektív minden tana.
Mellesleg, nem a csehszlovák kommunisták sterilizálgattak kisebbségeket, mert szerintük "túlságosan szaporodnak"?
Igen, vörös csillagos sityakban, meg sarlókalapácsos zubbonyban.
"Az emberi jogok túl vannak misztifikálva.Az egészet egy francia romkocsmában találták ki, valami ópiummámoros éjszakán."
Jaaa, hogy viccelsz, így már értem, hogy hogyan írhatsz ilyen butaságokat :D ugye. Ugye? UGYE?!
"Ha már a Mars felfedezésénél tartunk, sokkal több pénz jutna űrkutatásra,természettudományokra ha nem kellene annyit szociális kiadásokra költeni, amiket a baloldal hisztizett ki."
Mi értelme van a fejlődésnek, ha közben szenvedünk?
"Sokkal erkölcsösebb ország ez azóta, mióta nincs jogi nem váltás."
Ha a pusztítás és embertelenség erkölcsös...
"A biológia győzött, ami egy statikus, egzakt tudomány és nem a pszichológia, ami folyamatosan változik és vitatható , szubjektív minden tana."
Biológia, mint statikus valami? Pszichológiatagadás? Azt hiszi egy fasi hogy bármi objektív? Muhaha. De már megegyeztünk, hogy bohóckodsz, így tényleg viccesebb mindez.
"Mellesleg, nem a csehszlovák kommunisták sterilizálgattak kisebbségeket, mert szerintük "túlságosan szaporodnak""
Mondtam már, minden "kommunista" rendszer igazából sima, egyszerű fasiszta diktatúra volt. Semmi kommunisztikusat nem tettek, egyedül a tervgazdaságot próbálták ki, nem működött. És pl a számodra példaértékű náci németország is tett ilyesmit. Az az eltérés, hogy engem mindkettő zavar, téged csak az egyik, és az sem azért szavar, mert embertelen, hanem mert nem a te kedvenc fasista alfajod tette.
42
Te nagyon olvasott lehetsz, ha kimerülsz abban, hogy mindenki fasiszta.
Ezzel a gyerekes hisztériával meg tudtál már bárkit is a téveszméidről győzni? Kötve hiszem.
Apropó, ha nincsenek a természetnek törvényei, holnap próbálj gyereket csinálni egy malacnak :)
"Te nagyon olvasott lehetsz, ha kimerülsz abban, hogy mindenki fasiszta"
Aki fasiszta, azt minek nevezzem, ha nem fasinak?
"Ezzel a gyerekes hisztériával meg tudtál már bárkit is a téveszméidről győzni?"
Én hisztikézek itt, vagy ti? Ti tomboltok :D
"Apropó, ha nincsenek a természetnek törvényei, holnap próbálj gyereket csinálni egy malacnak"
Nagyon jól tudod, hogy ti "természeti törvények" alatt a fehér faj felsőbbrendűségét meg valami megfoghatatlan nemiségi fogalmat és ilyesmi csodás mentálhasmenéseket értetek.
49
Jól van fiam, talán kihevered az idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!