Tényleg ennyire kimossa az emberek agyát és meghülyíti a fideszpropaganda?
Apukám. Soha nem foglalkozott politikával, évek óta nem megy el szavazni, szerintem a jövőben se fog. Tehát aktívan nem politizál.
De ha a tv-be propagandamédiumokból meghallja a "Soros" "Brüsszel" "Migráns" "Zelenszkij" és társai hívószavakat, már egyből hőbörög, szitkozódik és mondja vissza azokat a mocskolódásokat, amiket a fideszpropagandában hallott ezekről.
:Tényleg ennyire kimossa az emberek agyát és meghülyíti a fideszpropaganda?"
Lehet.De nem jobban, mint a liberàlis (pl:lmbt) propagandàk.
Ez valami vicc?
Kik szerint van jelenleg 106 féle nem, köztük nembináris meg ewok?
Liberális vagyok, de nem különösebben foglalkoztat hogy hány százféle társadalmi nem van valaki szerint.
Akkor rajtam nem fog a liberális propaganda?
"Igen, ennyire. Sajnos az én szüleim is áldozatául estek, pedig engem is Ők tanítottak a kritikus gondolkodásra."
A kritikus gondolkodás része,hogy kritizálják az EU-t, a migrációt, lmbt térnyerést.
Ezen a téren, pont ti vagytok a birkák, ugyanis nem vagytok kritikusak.
Nem kritizál semmit.
Csak azt a nyűlöletpropagandát böfögi vissza amit rogántóni emberei megírtak, hogy ezt kell nyomni a tv előtt szocializálódó boomereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!