Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Putler mivel tarthatja sakkban...

Putler mivel tarthatja sakkban orbánt, ami miatt mint egy béna inas döcög mögötte?

Figyelt kérdés
Vagy csak súlyos pénzekről van szó, amiről tudjuk, hogy orbánnak még az emberéletnél is fontosabb?
2023. dec. 14. 08:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

#5 Két orosz politikus beszélget:

A. Meg kellene szüntetni, Vlagyimir Vlagyimirovics az időzónákat.

B. Miért, Dmitrij Anatoljevics?

A. El akartam menni a Kínai Kommunista Párt ünnepi kongresszusára és egy napot késtem. Tájékoztattak, hogy a lengyel elnök különgépe lezuhant Szmolenszknél, és minden utas szörnyethalt. Felhívtam a testvérét, hogy részvétet nyilvánítsak. Kiderült, hogy a gép még föl se szállt.

2023. dec. 14. 08:52
 12/23 anonim ***** válasza:
61%
Írnék is meg nem is. Viszketegséget kapok, amikor egy bizonyos intelligenciaszint alatt csak az a két lehetőség merül fel a fejekben, hogy ukrán érdek vs. orosz érdek. Ennek a posztkádári, neomarxista, dilettáns, mindenkiegyenlő maszlagban fel sem merül, hogy vannak nemzetállami érdekek is, és nem kell kényszeredetten minden egyes mozzanatot orosz vagy ukrán dobozba tenni. Ünnepélyesen közlöm, hogy van magyar doboz is. Amiben például az is szerepel, hogy a hátunk közepére sem kívánunk orosz szomszédságot. Képtelenség, hogy ezzel együtt orosz érdekeket szolgáljunk ki. Putyin nem csak egy szeletet akar Ukrajnából, hanem mindent, kedves haladár polgártársak.
2023. dec. 14. 08:56
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Majd kiderül, ha kihal ez a komcsi bagázs Orbánostúl,Gyurcsányostul,Mszp-stül. De az is lehet, hogy már az újak is kivvank képezve a hazaárulásra.
2023. dec. 14. 09:35
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

"Orbán Viktor a magyar érdekeket követi"

Ezeknek ahol érződik a pozitív hatása amúgy? Lehet csak nekem fura, de mintha csak mélyebben szopnánk a brokit minden fronton.

2023. dec. 14. 09:41
 15/23 anonim ***** válasza:
93%
Pedzegetnek egy táska pénzt, amit állítólag a 98-as kampány során fogadott el az orosz maffiától. És a fideszesek az oroszoknak amúgy jobban hisznek, mint Orbánnak. Ha az orosz híreken vagy a moszkvatér.hu-n elkezdenék Orbánt lejáratni a ruszkik parancsára, elfordulnának tőle az emberek.
2023. dec. 14. 10:06
 16/23 anonim ***** válasza:
95%

2

"Orbán Viktor a magyar érdekeket követi, és nem az ukránt, emésszétek meg ezt már végre."

Orbán csak a saját személyes érdekeit követi.

2023. dec. 14. 11:15
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Ha tudnám putyin mivel zsarolja orbáncot pikk-pakk egyhamar én lennék a leggazdagabb, nem lölö.
2023. dec. 14. 12:19
 18/23 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy Orbánt a pszichiátriai kezelésével zsarolják.

Régi pletyka, hogy Grazban kezelték/kezelik. És ez van akkora blama neki, hogy akár a hívei száma is lecsökkenhet tőle.

Mellesleg: nézzetek rá, mekkora elefántméretre hízott. Némelyik pszichiátriai gyógyszernek van ilyen hatása. Nekem több ismerősöm is volt depressziós, mindegyik alaposan meghízott a gyógyszerek hatására.

2023. dec. 14. 13:32
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

"Régi pletyka, hogy Grazban kezelték/kezelik. És ez van akkora blama neki, hogy akár a hívei száma is lecsökkenhet tőle."

Ne haragudj, te hol voltál az előző években? Most keltél a kómából?

2023. dec. 14. 13:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy a pletyka régóta megvan, de eddig a Fidesz-hívőknek nem kellett vele foglalkoznia, mert igazából semmivel se lehetett alátámasztani. Ha most szépen elkezdik szivárogtatni az információkat, akkor attól elfordulhat tőle a hívei egy része.
2023. dec. 14. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!