Putler mivel tarthatja sakkban orbánt, ami miatt mint egy béna inas döcög mögötte?
Teljesen mindegy, hogy van-e Orbánról ügynök, egészségügyi, bűnügyi, vagy bárminemű akta Moszkvában, ha nyilvánosságra is kerülne egy ilyen, a poziciójára semmi hatása nem lenne, sem a kormányon, sem a párton belül.
Viszont, nem nehéz kitalálni, hogy a Prigozsin az életével fizetett azért, amiért szembe ment Putyinnal, akkor mi várhat Orbánra egy ugyanilyen esetben.
Azzal a médiahatalommal és azokkal a hívőkkel, ami a fidesznek van senki nem tudna semmilyen bizonyítékot felmutatni, amivel Orbán hatalma meginogna, még putyin sem. Kiderülne, hogy besúgó volt, aztán? Ugyan már, fake news, putyin is soros embere lett, holnapra elfelejtik. "Súlyos" pénzeket sem hiszem, hogy kaphat, ezermilliárdokat nem lehet csak úgy fű alatt Orbánhoz juttatni, ennél kevesebbel meg aligha lehet őt már "megvenni".
Szeretnénk azt hinni, hogy Orbán azért nem áll az EU/NATO oldalára, mert putyin sakkban tartja és csak egy báb, de a helyzet ennél rosszabb: ő magától húz az oroszok felé, mert egy elvtelen opportunista, akinek nem érték a nép szabadsága.
Sok európai politikus megy szembe Putyinnal, és egy részük - egyelőre - túlélte.
Nekem még az tűnt fel, hogy egyetlen személy van, aki minden Orbán kormánytagja.
Jó kérdés.
Ahogy szerintem az is kérdés, hogy Vityánk zsarolva van (pl. valami gazdasági-pénzügyi dologgal) vagy meggyőződésből cselekszik? Én az utóbbit sem zárom ki teljesen. Lehet, hogy ő tényleg "hisz" abban (ez amolyan volt kommunista bekattanás), hogy Magyarországnak sokkal jobb lenne az orosz érdekszféra, mint a nyugati.
A KGB valószínűleg egy viszonylag piti üggyel kezdhette, majd egyre több és durvább kéréssel (követeléssel) rukkoltak elő, ami Paksig vagy még tovább fejlődött, már nem csak egy akta van Orbánról, hanem könyvtár.
Putyin Valószínűleg tud Orbán gyógyszerezéséről, a ruszkik begyűjtik a széklet és a vizeletet a fontos emberektől ha arra járnak.
(Putyin mindig gondoskodik a sajátjáról hogy ne kerüljön illetéktelen kezek közé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!