A magyarok szívesen konzultálnak. Akkor a baloldal miért támadja mindig a nemzeti konzultációkat?
Figyelt kérdés
Az ilyen konzultáció funkciója és feladata ugyanis az, hogy nemzeti egyetértési pontokat azonosítson be, illetve ezeket követve plusz társadalmi legitimációt biztosítson olyan intézkedések bevezetéséhez, amelyeket határon innen és túl vitatnak. A baloldal a konzultációt azért támadja, mert egy sikeres, a XXI. századi mediatizált politikai világban is rendre eredményes, de egyébként klasszikus egyeztetési formula, amit a jobboldal fedezett fel.
2023. dec. 12. 12:59
1/7 anonim válasza:
A "magyarok" helyére helyettesítsd be a "fideszesek közel fele" kifejezést és úgy már helyes az állítás😏
2/7 anonim válasza:
Támadja a halál. Ilyen drága szalonna és kolbász csomagolópapirom még életemben nem volt.
3/7 anonim válasza:
Szívesen? Még a fideszes ismerőseim se küldik vissza, nem h az ellenzékiek.
4/7 anonim válasza:
Sok mindenben ki kéne kérni az emberek véleményét de
a konzultáció kérdései közül egy se olyan aminek valami értelme lenne.
5/7 anonim válasza:
Sztem a ellenzékieket el kéne hajózni egy lakatlan karibi szigetre. Ott puffoghatnának, áztatnák a lábukat és lenne egy gyarmatunk. Ez a megoldás.
6/7 anonim válasza:
Na végre megjött nekem is a konzultációs papír. Átolvastam, aztán begyújtottam vele. Rohadt drága gyújtós, de hát ilyen az élet, mi magyarok nagy lábon élünk :)
7/7 anonim válasza:
#5 én benne vagyok. Ellennék a tengerparton, a fideszesek meg maradnának itt a királyukkal és holdudvarával. Mondjuk amennyi adót a fidesz szavazók fizetnek, abból elég hamar csődbe menne az ország. Nyugdíjasok, krumpliszavazók, határon túli kettős állampolgárok… hát abból nem lesz nagy autópálya felújítás xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!