A kárpátaljai magyarok hogyan viszonyulnak ahhoz, hogy a magyar kormány elárulta őket?
Lehetnek az EU részei.
De, előbb ki kell harcolniuk,hogy Kárpátalja kiváljon Ukrajnából.Ez az egyetlen út.Az ukránok megszállók ott.
#4: Aha, szóval szerinted Ukrajnának nincs esélye teljesíteni a csatlakozás feltételeit, úgyhogy ne is tárgyaljanak róla, de a kárpátaljai magyaroknak lenne esélye kiharcolni egy elszakadást.
Kedves kárpátaljai magyarok, amint látjátok ez a magyar kormánypártiak ajánláta számotokra, csak így engedik, hogy csatlakozhasson a szulőföldötök az EU-hoz. Egy olyan közösséghez, ahol végre egyesülhetne minden elszakított magyar.
5#
Ukrajna nem kell.A kárpátaljai magyarok viszont igen.
".Én svàb vagyok,de se àllampolgàrsàgot,se anyagi,se kulturális tàmogatàst nem kapok a német kormánytól."
Akkor valamit nagyon rosszul csináltok. A sok lengyel simán megszerzte Merkel-Ferkel alatt úgy, hogy hivatkozott, arra, hogy a nagyapja német volt, meg sziléziai meg blabla.
Nekem tudlajdonképpen egy dédapám volt sváb, tehát én szinte már semennyire, mégis 5 éve már járna nekem az állampolgárság, csak eddig érdektelen volt, és idő sem volt kitölteni a tesztet (meg rákészülni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!